Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka mamaSynkagość

co z tym palcem??

Polecane posty

Wczoraj ok godz.19 wygłupiałam się na dywanie z moim 16 miesięcznym synkiem. W pewnym momencie tak jakby cpykneło mu coś w paluszku środkowym, nic on sobie z tego nie zrobił, jednak ja zauważyłam jakby małe zasinienie (tak jakby jakaś żyłka). W tej chwili tego prawie nie widać trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć żeby to zauważyć. Palcem ruszam mu we wszystkie strony, mały normalnie się bawi bierze wszystko w tą rączkę i w ogóle jakby nigdy nic. Jednak ja mam wątpliwości czy nie trzeba było zrobić prześwietlenia. Nie wiem czy to zasinienie (jeżeli można tak to nazwać) może było już wcześniej. Gdyby paluszek się złamał i czy był wybity to bardzo by bolało i by zasiniał prawda??

Gość gość
ludzie czasem rozciagaja palce i tez tak pykaja albo jak sie uderzy niechcacy o cos to tez tak potrafia jezeli widzisz je mu nic niejest nie placze nie zwraca uwagi na to nie przeszkadza mu tam nic itp to niema co siac paniki jakby bylo cos zle napewno bys to zauwazyla jakos dla pewnosci obserwuj jeszcze paluszek

no właśnie też tak myślę że jakby go bolał to pewnie nawet nie dał by dotknąć do niego