Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jako 24 letni facet kupowanie prezerwatyw w aptece to wstyd?

Polecane posty

Gość gość
seks nie wstyd, a zakup zabezpieczenia wstyd? Skoro wstyd, to nie seksić się i tyle. Kropka

Gość gość
Zazwyczaj kobiety pracują w aptekach co one mogą sobie pomyśleć, a jak będzie kolejka za mną to co wtedy?

Gość gość
Wstyd to bedzie jak zrobisz dzieciaka albo zarazisz jakas "wenera"

Gość gość
Ty chyba masz 14 lat,jak mozna sie wstydzic prez. kupic. a jak bedzie kolejka to powiedz zeby ci dala truskawkowe bo bedziesz kompot sobie robil!

Gość gość
Zalezy jakiego masz penisa. Troche wstyd gdy poprosisz o najmniejsze gumki gdy za lada stoi 20-letnia farmaceutka.

Gość gość
a ty masz 14 lat czy 24 autorze? A co by było, gdyby dziewczyna po podpaski cię wysłała? Też wstyd? Czy tylko prezerwatywy? Może dorośnij najpierw a potem bierz się za seks , bo póki co to dzieciak z ciebie :(

Gość gość
a jak za mną będzie kolejka to co wtedy? mam czekać aż apteka będzie pusta?

najśmieszniejszy temat kiedykolwiek ! pamiętam jak się koledzy w lo czaili przed apteką, wzięłam od nich kasę, weszłam, kupiłam, oddałam im zakup, ale dziękuje nie usłyszałam, a sami by przecież tam stali do końca świata z miną przerażoną. nie, zabezpieczanie się nie jest żadnym wstydem bez względu na miejsce, płeć, wiek, etc. jeśli tak uważasz i to cię peszy to znaczy, że nie dorosłeś i poczekaj z tą formą bliskośc***arę kolejnych lat ;). pozdrawiam...

Gość gość
Jak kupuję w marketach zawsze.

Gość gość
Wstyd to jest nie kupic i mieć Problemy!!!Dlaczego polacy są tak zacofani??? Ja mam męża podczas badań nawet na fotelu wspierał porody .To nie średniwiecze????