Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mdłości,osłabienie ...czy to może być ciąża?!

Polecane posty

Gość

Okres spóznia mi się 6 dni. Może panikuje, ale ostatnio często mnie mdli itp. Zawsze mam silne mdłości podczas okresu, więc nie wiem co o tym myśleć...

Gość gość
Studzia przestan zakladac glupie tematy pod glupawymi nickami. Bo to nudne juz

Gość
współżyje od niedawna (od około 2 tygodni praktycznie codziennie) i nie wiem co o tym myśleć...Chyba mam jakieś schizy :O

Gość
dzięki :O zawsze moge na was liczyć. Temat o d***e Maryni jest ważniejszy 😭 :( :( :(

Gość gość
A nie prosciej zrobic test?

Hejka dziewczyny. Wspolzylam z chłopakiem 25 sierpnia bez zabezpieczenia, ale chwile. Miałam okres 12 sierpnia. Po15 dniach zrobiłam test od dnia współżycia, wyszedł negatywny. Dodam, ze cykle mam regularne a okres dostałam 10 września równo w terminie, ale był wydłużony. Potem dostałam jakieś infekcji i w 20 dniu cyklu dostałam plamien z czarnymi skrzepami i bolał mnie prawy jajnik. Dodam, ze robiłam test drugi po 3 tygodniach wyszedł negatywny, teraz po 5 i 6 tygodniach też robiłam już z innych firm też negatywny. Czy to ciąża czy to co innego

Gość gość
Na bank obydwie będziecie mieć trojaczki! Jak można uprawiać seks kompletenie NIC o tym nie wiedząc. Młodsze pokolenia są durniejsze od prababek.

Gość gość
Ja p*****le, a nie umiesz sobie poczytać o wczesnych objawach ciąży? Mdłości nie występują po dwóch tygodniach od zapłodnienia, tylko trochę później.

Gość gość
to ja mam większy problem. Kochałam się w czasie owulacji i to parę razy jednej nocy. On wytrysku nie miał przynajmniej takiego pełnego... Stosowaliśmy "antykoncepcję" stosunek przerywany ale nie wiem czy w taki dzień taki maraton nie zakończy się wpadką.. Myślicie są duże szanse na dziecko???

Gość gość
O rety, bzykać się od 2 tygodni i już być w ciąży xD

Gość gość
j******.ł ją pies

Gość
okres spóznia mi się już 8 dni. POMOCY😭

Gość
O rety, bzykać się od 2 tygodni i już być w ciąży xD Mam nadzieje że to nie ciąża. Jutro chyba kupie test bo już nie wytrzymam tej niepewności. Może okres zatrzymał mi się przez stres, a jestem osłabiona i cały czas zmęczona bo mam zbyt dużo obowiązków? Nie wiem już co mam myśleć. Nie wyobrażam sobie teraz ciąży :O

Gość
zresztą nie kocham tego chłopaka i nie wyobrażam sobie być z nim na stałe i mieć z nim dziecko :O On ma dopiero 17 lat :O

Gość gość
To może być grypa żołądkowa.

Gość
To może być grypa żołądkowa. to żart???

Gość gość
good girl gone bad dziś To może być grypa żołądkowa. to żart??? Tak to żart że się urodziłaś debilko hahahah P.S. powiedź swojej mamie:)

Gość
Tak to żart że się urodziłaś debilko hahahah P.S. powiedź swojej mamie "debilką" nie jestem, a twoje prostackie komentarze świadczą tylko o Tobie :O

Gość Awo
Cześć, co u Ciebie. Może nie tylko jakieś dolegliwości