Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczkaLGBT

Żałuje ze moja matka nie byla lesbijka i nie mam dwoch fajnych matek

Polecane posty

Gość zwolenniczkaLGBT

tylko ojca zwyrola i wyrodka. tak p*****la ze to nieszczescie miec dwoch rodzicow homo a ja bym wolala miec dwie fajne matki czy tam dwoch fajnych ojcow (chociaz wolalabym matki niz ojcow bo matke prawdziwa mam w porzadku i bym chciala druga taka matke) niz tego c***ja mojego biologicznego ojca, ktory mnie olewal od urodzenia. zaluje ze moja matka nie byla lesba tylko sie skundlila z tym popaprancem moim biologicznym starym :0

Gość gość
Myslisz, ze tylko ty mialas spaprane dziecinstwo ? Mój ojciec debil cale dzieciństwo zmuszał mnie i siostre do pracy na roli, razem ze swoją matką i ojcem, czyli moimi dziadkami ale nigdy ich za dziadkow nie uważalam, tylko nas wykorzystywali, bo ktoś musi ziemie przejąc, z dziada na syna, z syna na dzieci, moja mame traktował jak g****o, ponizal ją, kiedys prawie pobil pijany. Gdy dostalam sie na studia, moja siostra poszla do pracy wyjechalysmy z mamą do miasta, mama dostala rozwód i alimenty.

Gość gość
a skad wierz ze by była fajna lezbijka sa zdemoralizowane rzyjaciele pedofilów walczą z kościelną pedofilią Skończył się proces matki Madzi? Zaczął się serial z kościelną pedofilią. Każdego dnia TVN i Wyborczą podgrzewają atmosferę. Czymś w końcu trzeba zająć Polaków, by trzymali się za daleka od przyziemnych spraw - bezrobocia, drożyzny, czy katastrofy demograficznej. Ksiądz-pedofil z Dominikany, księdza-pedofila z Dominikany, księdzu-pedofilowi z Dominikany … każdego dnia potężne machiny inżynierii społecznej z Wiertniczej i Czerskiej dokładają cegiełkę do cegiełki. Zadanie jest jedno – wmówić Polakom, że każdy ksiądz, czy zakonnik to potencjalny pedofil. A skoro tak, to młode pokolenie Polaków, dla ich dobra, trzeba od kościoła trzymać z daleka