Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszne rzeczy opowiadał lekarz Ani Przybylskiej, jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

mówił na TVP Info3 że Ania była w takim stadium że nikt nie chciałby jej zobaczyć i że.......wyła z bólu :( w piątek straciła przytomność uśpiona narkotykami a w niedziele zmarła cos okropnego , osoba uśmiechnięta , pogodna i to bolesne umieranie, przygnębiło mnie to dzisiaj :(

Gość gość
jakie "straszne"? - każdy kto umiera na raka ma właśnie takie stany - nie jest to jakąś tajemnicą!

Gość gość
zdradził tajemnicę lekarską nie powinien o tym opowiadać może dobrze mu zapłacili za ten wywiad

Gość gość
myślę, że każdy słyszał jak wygląda umieranie na raka :-( śmierć jest wybawieniem.....

Gość gość
kuwa jeszcze raz jakiś p**dokleszcz napisze o przybylskiej to się porzygam

Gość gość
Mnie jedno co wkurza, to ze przy obecnej medycynie sie dopuszcza, zeby ludzie wyli. Powinna byc jakas spiaczka farmakologiczna na zyczenie, jak ktos chce. Albo silniejsze leki, jak stan beznadziejny to jaka róznica

Gość gość
gość dziś zdradził tajemnicę lekarską nie powinien o tym opowiadać może dobrze mu zapłacili za ten wywiad xxx kuźwa! jaką tajemnicę??? tak wyglądają typowe stany nowotworowe każdego kto na raka choruje!

Gość gość
Mnie jedno co wkurza, to ze przy obecnej medycynie sie dopuszcza, zeby ludzie wyli. Powinna byc jakas spiaczka farmakologiczna na zyczenie, jak ktos chce. Albo silniejsze leki, jak stan beznadziejny to jaka róznica xxx w stanach terminalnych zawsze się "wyje" - nie ma aż tak silnych leków przeciwbólowych - nawet morfina czasami nie działa - wiem , bo moja mama umierała na raka jajnika - patrzyłam na to co dzień - nic się nie da zrobić...

Gość gość
morfina nie jest wcale taka silna, czytałam kiedys ze jakis slimak co zyje w oceanie, ma niesamowicie silne naturalne srodki przeciwbólowe, czemu sie z tego nie korzysta? albo spiaczka farmakologiczna

Gość gość
jakie życie na tym ziemskim padole jest straszne mi sie podoba jenda religia, gdzie ludzie cieszą się że ktoś umiera bo ja tak samo uważam, że uwalnia się z tej katorgi i ma przed soba coś pieknego a jak rodzi sie dziecko to smutek, bo przychodzi na świat cierpienia i bólu

Gość m ądralIa
przykro mi z powodu Twojej mamy :(

Gość gość
Przykro mi z powodu twojej mamy, a ten stan, ze sie wyje i nic nie działa to jak długo trwa?

Gość gość
morfina nie jest wcale taka silna, czytałam kiedys ze jakis slimak co zyje w oceanie, ma niesamowicie silne naturalne srodki przeciwbólowe, czemu sie z tego nie korzysta? xxx bo pieniądze, które mogłyby pójść na badania lepiej wydać na księży i religię w szkołach najlepszy środek przeciwbólowy - modlitwa!

Gość gość
była narkomanką? w piątek "złoty strzał " dostała?

Gość gość
u mojej mamy taki stan zaczął się ok dwóch tygodni przed śmiercią

Gość gość
mowili ze odeszla w spokoju ze wczesniej podcieli jej nerwy ze bolu nie czula jak byko naprawde ?

Gość gość
nie przypuszczalam ze az tak czlowiek chory na raka cierpi..

Gość Ewa333333
i w tym miejscu pytanie - czy eutanazja jest złem czy dobrem, morderstwem czy wybawieniem - w takim np. przypadku?

Gość gość
ona akurat chciała żyć...miała chyba cudowne zycie...pieniądze, miłość, urodę. Są ludzie, którzy poddają się prędzej...zwłaszcza jak są samotni :(...

Gość gość
nigdy nie powiedziała, że nie chciałby już żyć, czy że nie może znieść tego bólu i chciałaby już umrzeć ale znam ludzi z hospicjum, którzy tak mówili

Gość gość
ten lekarz chyba chce sławy

Gość gość
o sorry, myślałam, że piszesz o mojej mamie, nie o Ani Przybylskiej

Gość gość
może w tych ostatnich chwilach już nie chciała

Gość gość
gość dziś ten lekarz chyba chce sławy xxx wątpię! powiedział uczciwie jak się umiera na raka

Gość gość
Piękna młoda zdolna szczęśliwa , miała rodzine, dzieci, sławę , pieniadze a jednak czas i ją dosięgnął .. Wszystkich dosięgnie jednych wczesniej innych pózniej. Czas to żywioł.

Gość gość
I taka osoba umiera w cierpieniu a taki trynkiewicz sobie żyje , a jakże.

Gość gość
moja babcia tez tak umierała, w pełni świadomie, podczas tego stanu wymiotuje się krwią i cierpiała dostawała morfinę i leżała sobie , siostra włożyła jej w ręce zapaloną gromnicę żeby było światło gdy żegna sie z zyciem , jak zobaczyła to światło to szeroko oczy otworzyła i patrzyła , trzymała świece palącą się i głosno oddychała a rodzina siedziała, i wydała ostatni oddech ech :(