Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaz a papierosy

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem w 5 miesiacu ciazy i pale dziennie ok 10 papierosow czy to duzo??

Gość gość
Tak, to dużo. Ja popalałam (na zasadzie może 1 papierosa na tydzień) do 3 m-ca ciąży i miałam MEGA wyrzuty sumienia. Bierz pod uwagę, że dziecko może urodzić się słabe/niedotlenione/ z astmą. Rzuć to w cholerę!

Gość gość
nawet jeden papieros dziennie w twoim stanie to byłoby za dużo- trujesz swoje własne, bezbronne dziecko, zdajesz sobie z tego sprawę???? czy ważniejsze jest zaspokojenie nałogu?

Gość gość
Wez przestan bo trujesz dziecko, jeszcze sie nie urodzili a juz mama czestuje je fajkami. Straszne kobieto, nie chcialabym byś byla moja mamą

Gość gość
Dajcie dziewczynie spokoj jak chce to niech pali jeny ile matek cpa i chleje a wy na palącej psy wieszacie ciekawa jestem czy wy takie pozadne i dobre mamusie jesteście?? na forum może tak ale na zywo na pewno jesteście inne

Gość gość
przecież wiesz, że dużo. o 10 za dużo. rozgrzeszenia nie dostaniesz.

Gość gość
Palenie, picie i cpanie w ciazy to sprawa tej co to robi. Szkoda tylko malego bezbronnego dziecka, ktore sie duzi przy kazdym buchu fajki. Ja palilam prawie 2 paczki dziennie jak dowiedzialam sie o ciazy z dnia na dzien odstawilam fajki, bylo ciezko, ale powtarzalam sobie za kazdym razem, ze mam w sobie nowe zycie i nie moge go truc. To tak jak by ciebie wsadzili do pokoju metr na metr podlaczyli rure wydechowa od samochodu i co chwile gazowali ci spaliny, bylo by przyjemnie? No raczej nie, a Twoje dziecko czuje sie wlasnie tak.

Gość gość
Jak mozna swiadomie truć własne dziecko :( naprawde żałosne

Gość gość
Wiesz co mi lekarz kiedys powiedzial? Ze lepiej jest wypic kieliszek czerwonego wina niz zapalic jednego papierosa.