Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się 7 dni okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym zaciągnąć od was jakiejś rady czy opinii. Otóż tak jak w temacie okres spóźnia mi się już 7 dni. Zazwyczaj miałam miesiączki regularne cykle trwające 28-31 dni. Pierwsza myśl oczywiście ciąża. Testu nie robiłam. Jednak ostatnia możliwość kiedy mogłabym zajść w ciąże była około 3 miesięcy temu, zdarzył się stosunek przerywany, jednorazowy incydent gdyż poza tym zawsze się zabezpieczamy prezerwatywami. Od tego czasu miałam miesiączkę 2 razy regularnie, miałam również owulację, jest ona u mnie wyjątkowo odczuwalna gdyż zawsze mam wtedy krótkotrwałe ostre bóle w podbrzuszu połączone ze wzrostem libido i obfitym śluzem z pochwy. Nie jestem przeziębiona, nie chorowałam, nie biorę żadnych leków. Niby pojawiły się objawy jak przed okresem, bóle w podbrzuszu, opuchnięte łydki, lekko nabrzmiałe piersi, ale krwawienia brak. Co może być przyczyną.

Gość gość
na pewno kafę prawdę ci powie, ehh

Gość gość
jakieś zaburzenia hormonalne. No bo z powietrza nie zaszłaś

Nie przejmuj się ;l) miałam dokłądnie to samo , też spóźnial mi się okres , piersi bolały , nudności miałam zazwyczaj rano i raczej bywały silne , wszystko układało się w całośc-ciąża ... najgorsza jest niepewnośc ,uwierz mi ;) zrób test ,im szybciej tym lepiej , ja czekałam z testem parę dni bo po prostu bałam się ,że to będzie ciaża...okazało się ,że te wszystkie objawy to właśnie z nerwów i jakichś lekkich zaburzen hormonalnych ;) głowa do góry ;)

Gość gość
Nudności nie mam, ale stresu faktycznie jest, stresująca praca przede wszystkim. Ale do tej pory nie miało to wpływu żadnego na cykl i regularność miesiączki .