Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1ania1

orbitrek

Polecane posty

Gość gość
g****o daje wiem bo miałam taki za 1200

Gość gość
Kupiłem 4 lata temu za parę stów. Od trzech tygodni 40 minut dziennie jazdy-ZERO diety i ...luźniej w spodniach! Moja rada-kup pierwszy tani i sprawdź czy masz dość motywacji!!!!! To naprawdę wyciska siódme poty! Po treningu wycieram podłogę wokół!

Gość Diagnosta
To zależy czy chcesz się pobawić, czy na prawdę ćwiczyć. Jeśli zamierzasz solidnie ćwiczyć to ten za "kilka stów" zakatujesz. Ważne jest jakie ma koło, jaki system hamowania, czy ma programy treningowe, no i przede wszystkim , czy jest stabilny i czy dobrze się na nim czujesz. Ile ludzi tyle opinii. To tak jak z samochodami, możesz jeździć Tico, ale się nim nie pościgasz no i komfort jest jaki jest. Możesz jeździć Cee'd już lepiej, nie czujesz się źle i swobonie podróżujesz. Możesz jeździć też Mercedesem S i możesz czuć się wygodnie i jeździć szybko i bezpiecznie. Podsumowując, sprzętu sportowego z prawdziwego zdarzenia nie kupisz za kilka stów ;)

Gość lord4sportPoznań
Jest dokładnie tak jak pisał "Diagnosta". Dobrego i niezawodnego sprzętu nie kupimy za "parę stówek". Pamiętajmy jednak, że decydując się na zakup sprzętu do domu nie kupujemy go na chwilę tylko chcemy żeby posłużył nam przynajmniej kilka lat. W tej sytuacji wydanie nawet kilku tyś. zł rozkłada się na dłuższy czas. Lepiej zainwestować w porządny sprzęt i cieszyć się niezawodną pracą niż "oszczędzić" i wymieniać co chwilę na nowy "marketowy":) Prowadzę salon ze sprzętem fitness w Poznaniu i chętnie pomogę dobrać odpowiednie urządzenie:) Zapraszam do kontaktu: poznan@lord4sport.pl