Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dns

Polecane posty

Gość gość

Dns usilowala stworzyc poezję w swojej stopcje. Mialo byc mądrze i z mottem, mialo sie tez rymowac, niestety wyszlo nie do rymu, nie do taktu, wsadz sobie ... do kontaktu... Ciekawe ile to wymyslala? :D pewnie tak dlugo, jak siedzi na kafe :) serio masz swoje zdanie? Lol to odwazna jestes. Jeszcze go uzywasz, wow normalnie powalilas nas tu wszystkich na kolana :D jakby to bylo cos ekstra anonimowo wlasne zdanie wyrazac :D musze Cie rozczarowac - zadne osiagniecie. Kazdy tu tak robi, jakbys nie zauwazyla :O serio Cie tak ta kafe wciaga? To twoje zycie w realu to musi szambo byc... Skoro jedyna rozrywka to uzaleznienie od forum :D

Gość gość
dupolizca wredna już broni tej prukwy dns.Idź weź leki kurduplu

Gość gość
Autorko- Ty zapewne masz mega interesujące życie, że zakładasz temat o czyjejś stopce:) heh, kafeteryjna ynteligencja błysnęła:)

Gość gość
Ło matko huto! temat o stopce i docinki rodem z Pierdzichowic Górnych :D CZY JEST TU JAKIŚ ADMIN? czemu nikt nie wywala kretyńskich tych tematów nie na temat?

Gość gość
Kretynskie tematy nie na temat? Wlasnie temat jest na temat Dns-wiem wiem ze taki temat to ch.. bie temat.

Gość gość
TaWredna czemu wdajesz się w pyskówki z trollami? post - odpowiedź, post - odpowiedź. Normalni ludzie odpuszczają takie pyskówki. Dosrają autorowi i idą z takiego topiku. Jednak ty jesteś idealna do przepychanek. Troll ci jakos docina, coś wytknie, a ty zamiast mieć to w D.... to go karmisz :o

Gość gość
ale gdzie autorka tematu popełnila jakis błąd językowy?

Gość gość
Wredna lekomanka:D

Do tego alkoholiczka, narkomanka, kleptomanka, nimfomanka i inna -manka do wyboru do koloru :D

Gość gość
I kurd**el rodzący karakany:D

Gość gość
I patola,która pozwalała aby mąż bił niemowlę:O

Gość gość
Były głupia szkapo.

Gość gość
Twojej "piękności " już nic nie zaszkodzi patologio.Idź się naćpać tymi swoimi lekami,może po nich zaczniesz gadać do rzeczy bo póki co bredzisz.Zajmij się bachorami i daj gachowi doopy

Gość gość
TaWredna ty naprawde nie masz nic innego do roboty niz odpisywac trolom i wdawac sie w pyskowki? bawi cię to? czy się bardzo nudzisz. podobno masz meza,jak mozesz codziennie wieczorami siedziec na kafe i pitolic o tym samym? no i dzieci ktorymi trzeba się zająć/

Gość dns
"Mialo byc mądrze i z mottem, mialo sie tez rymowac" naprawdę? A kto ci powiedział, że tak właśnie miało być? ;) ogólnie twój wywód na temat mojej stopki odczytuję jako: bla bla bla bla bla bla. Tyle mniej więcej dla mnie znaczy. Cześć Wredna :) 🌼

Gość gość
to idz spac bo rano do dzieci trzeba wstac. ja co prawda tez mam dzieci ale akurat mam taka prace ze pracuje w internecie (nie,nie na kamerkach;p) no i zagladam tu w chwilach gdy strona się ładuje.

Gość gość
A mi się stopka dns podoba. Zgadzam się z nią. Kafe to szambo i wciąga jak bagno.

Gość gość
Stopka dns i tak jest blyskotliwa porownujac do jej dennych wypowiedzi...