Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma już teraz prawdziwych facetów na świecie part.2.

Polecane posty

Gość gość

Topic został usunięty więc myślę że czas na renowację! a więc NIE MA JUŻ TERAZ PRAWDZIWYCH FACETÓW NA ŚWIECIE PART 2 zapraszam do dyskusji na temat zachowań dzisiejszych facet ów

Gość gość
i nigdy nie było!

Gość gość
Kieydś byli, marzy mi się romantyczna historia rodem ze starych filmów;) jestem romantyczką

Gość gość
Są i zawsze będą, ale zasady się trochę zmieniły

Gość broszap
Ja jestem facetem, kilka razy w życiu dostałem w ryja i komuś też dałem w ryj. Ale jest teraz bardzo duże ALE, kto promuje dzisiaj modę dla mężczyzn? Kobiety albo geje. Kto w reklamach robi z facetów głupków? Kobiety albo geje. Kto jest zawsze winny zdrady? Facet, według feministek i gejów. Kto nie rozumie kobiet? Faceci, według feministek i gejów. Kto oszukuje w związku i jest egoistą? Według feministek i gejów są to faceci. Kto promuje media i nadaje im ton? Feministki i geje. Macie więc obraz tego co dzieje się z prawdziwymi facetami. Są zrzuceni na margines i wszelkie zachowania męskie są albo wyśmiewane, albo potępiane, albo sprowadzone do drugorzędnej roli lub nazwane sadystycznymi w XXI wieku. fEMINIZM I GEJOSTWO RZĄDZI I NADAJE TON. Prawdziwi mężczyźni przestają widzieć swoje miejsce w tym świecie. Teraz trzeba się dostosować by nie być na przegranej pozycji, faceci muszą zajmować się dziećmi, chodzić na zebrania szkolne, przytulić, pocałować, mieć pracę bez możliwości zwolnienia, bo jak nie to babsko odejdzie i znajdzie lepszy model... nie być zazdrosnym, bo to niemodne, usługiwać swojej kobiecie, masować nogi, siać komplementy, opierdolić sąsiada gdy pies nasra na klatce, zwyzywać kasjera na kasie w sklepie gdy niewyda 2 groszy...bo to ciężkie pieniądze i będzie brakować na pieluchy. Nie patrzeć na inne baby gdy się ubierają jak kurwy i kuszą swoim wyglądem bo to od razu zdrada. Ale twoje babsko może i powinieneś jeszcze ją pochwalić że jest taka ładna i innym się podoba. Namówić lekarza na cesarkę i zapłacić bo nie chcą czuć bólu i rodzić normalnie. Kto tu jest niemęski, pytam się was, które założyłyście ten wątek.

Gość gość
TY, TY jesteś niemęski. Co za ofiara losu....tak, wszystkiemu winne są feministki i geje, a nie twoje gówniarskie usposobienie.

Gość gość
no ma troche racji gościu, że geje i feministki troche mieszają, przesadzają. Nie wiem moze chcą doprowadzić do tego aby ludzkość miała jedną płeć :D Ja nie wiem czemu nie można sobie życ po swojemu, tylko każdy wtrącany musi być do tego obrzydliwego "mainstreamu" ze odgrónie mamy narzucone co jesc, jak sie ubierac, zachowywać, wychowywać dzieci. I że jak nie postęujesz wg tego co na topie, to jestes jakis/ jakaś ch/u/jo/wy (a). To bardzo niszczy indywidualizm. Normalnie zaczyna sie robić jakiś totalitaryzm na swiecie

Gość broszap
Moje gówniarskie usposobienie??? hehehe, powiem ci cos w sekrecie mały kozijebco, jesli mi ktos podskoczy poczuje moją pięść. I nie jestem jakimś kibolem co to czuje się pewny w swojej grupie.

Gość gość
Acha, a tym biednym facetom chętnie występujących w reklamach, geje i feministki przykładają broć do skroni, bo jak nie, to kaput. Pierdoły piszesz. Prawdziwy mężczyzna nie boi się opiekować swoim dzieckiem. Nie zwala całej wychowawczej roboty na kobietę i zarządzaniem domu. Prawdziwy mężczyzna jest dojrzały emocjonalnie. Prawdziwy mężczyzna WIE jak rozbudzić seksualnie kobietę aby czuła się spełniona. Tylko leniwe dupki mają inne opinie. Prawdziwi faceci istnieją tyle że nie oni nie są nastoletnimi sztubaczkami.

Gość gość
No właśnie o tym mowa, myślenie na poziomie człowieka pierwotnego "ja być facet, ja dać w morda". Żałosne...

Gość gość
jesli mi ktos podskoczy poczuje moją pięść no to pokazałeś swoją męskość, raczej brak inteligencji i bezsilność .

Gość gość
gość dziś Acha, a tym biednym facetom chętnie występujących w reklamach, geje i feministki przykładają broć do skroni, bo jak nie, to kaput. X przeciez w reklamach występują teraz metrusy albo krypto geje :D bo mężczyznami ich napewno nie nazwe.

Gość gość
Nie lubie metrusów, co podkradają lakier do poznokci, moze niedlugi zaczną mordy fluidem smarowac, bo juz jakies dziwne pomysly mial tutaj jeden co by sobie zarost z twarzy depilować zamiast golic. Zwykłe pe/da/lstwo

Gość gość
męski mężczyzna to taki, który jest po prostu sobą...i nie stara sie na siłe wyglądac jak reszta metro-zboczuchów i nie chodzi również o to zeby stale bił kogos po mordzie

Gość gość
"przeciez w reklamach występują teraz metrusy albo krypto geje smiech.gif bo mężczyznami ich napewno nie nazwe." X X Ty masz jakieś skrzywienie. Gdyby wrócił styl Rococo to oni też by byli "metrusami"? Przecież peruki i łaszki z falbankami były modne. Za dużo czasu spędzasz przed TV.

Gość gość
Musze cie zmartwic - telewizji nie oglądam wcale :D

Gość gość
Tylko mi nie mów ze podobaliby ci sie faceci w perukach i z falbankami - bo owego czasu to tez byla calkiem powalona moda(roko).:classic_cool:

Gość gość
W modzie z rokoko tez tak bylo jeden nosił peruke i pudrował sie to taki metrus tamtych czasów i byli ci bardziej męscy jak piraci. Zawsze wolalam tych piratów :classic_cool: a ni tych pedziów w perukach

Gość gość
Faceci to dzieci

Gość gość
Wiemy już jaki powinien być prawdziwy mężczyzna (nie pisz o tym troglodycie powyżej). Jaka Waszym zdaniem powinna być prawdziwa kobieta? wymagacie, ale co w zamian możecie zaoferować?

Gość podła ździra
ja ci na dobry poczatek moge kopa w tylek zaoferowac because temat brzmi "nie ma już teraz prawdziwych facetów na świecie" - zaloz swoj temat odnosnie kobiet:classic_cool:

Gość gość
Dlaczego mnie to nie dziwi? :D A tematu swojego nie założę, bo żadna kobieta się w nim nie wypowie (z wiadomych Ci przyczyn). ;)

Gość gość
gość dziś W modzie z rokoko tez tak bylo jeden nosił peruke i pudrował sie to taki metrus tamtych czasów i byli ci bardziej męscy jak piraci. Zawsze wolalam tych piratów cool.gif a ni tych pedziów w perukach X X Idealizujesz. Piratów to widziałaś w filmach (dzisiejszych) którzy oprócz ubrać z tamtych czasów żadko kiedy byli "męscy". Poczytaj trochę realnej historii. O ile peruki były obowiązkowe, zawsze znalazła się mniejszość która nie nosiła i jakoś nikt ich nie szmacił jak to się teraz robi gdy ktoś ubierze coś odmiennego . Ja uwielbiam piracką koszulę (z falbanami) na teraźniejszym facecie i dłuższe, gęste zadbane włosy. Mmmm...) No ale koniec marzeń. Od razu by takiego ukamieniowali albo dostał łatkę "metrusa".

Gość gość
Prawdziwa kobieta? Ja odpowiem. Moim zdaniem to taka która jest uczuciowa, empatyczna, zaradna a równocześnie nie daje sobą pomiatać. Daje z siebie wiele, ale nigdy wszystko. Ani facetowi, ani dzieciom.

Gość gość
- Więc zapewne taka jesteś, albo masz "tylko" świadomość własnych wad. Jedno i drugie się chwali. ;) - Takich kobiet jest garstka - godność wzbudza szacunek. - Jestem prawdziwy, bo jestem sobą. Nikogo nie udaję, nikogo nie na naśladuję, ale nie posiadam wszystkich cech porządnych przez kobiety (i to się nie zmieni), co wyklucza mnie z elitarnego grona prawdziwych mężczyzn. Tylko "prawdziwy" jest subiektywny. Ja bardzo cenię sobie panie, które pasują do tego opisu, lecz dla wielu "Daje z siebie wiele, ale nigdy wszystko." jest niepożądane. x Nie spodziewałem, że ktokolwiek odpowie mi. :) Więc może powracając do tematu - jaki powinien być "prawdziwy mężczyzna" według Ciebie? x Chętnie usłyszałby jeszcze co Pani, która chciała kopać mnie w tyłek może w zamian zaoferować. ;)

Gość Taki_jeden_964
Faceci to dzieci xxx Fakt, nie chcemy się żenić. :)