Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Was Na Dobranoc

Polecane posty

Gość gość

Królu mój, ty śpij, ty śpij, a ja Królu mój, nie będę dzisiaj spał Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam, kiedyś tam... Ale dziś jesteś mały jak okruszek, Który los rzucił nam Skarbie mój, ty śpij, ty śpij, a ja, Skarbie mój, do snu ci będę grał Kiedyś tam będziesz spodnie miał na szelkach, Kiedyś tam, kiedyś tam... Ale dziś jesteś mały jak muszelka, Którą los rzucił nam Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam, kiedyś tam... Ale dziś jesteś mały jak okruszek, Który los rzucił nam

Gość dobranoc  dobranoc
W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast, Gwiazdy miastu dają znać, Że dzieci muszą spać Ach śpij, kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz. Czego pragniesz, daj mi znać. Ja Ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą, Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie, A Ty jedna tylko nie. Ref.: Aaaa, aaa Były sobie kotki dwa. Aaa, kotki dwa. Szaro-bure, szaro-bure obydwa. Ach śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano przyjdzie świt, Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Ty. Ref.: Aaaa, aaa

Gość song
Były sobie kotki dwa. Aaa, kotki dwa. Szaro-bure, szaro-bure obydwa. Ach śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano przyjdzie świt, Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Ty.