Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi04

Ile ważą Wasi siedmioletni synowie ?

Polecane posty

Gość gabi04

mój syn skończy siedem lat w grudniu, ma 125 wzrostu i waży 17 kg....i nie jest problemem to, że on nie je, bo zjada naprawdę dużo, lubi mleko, warzywa, mięso, jajka i gęste warzywne zupy. Lekarka wysyła mnie do endokrynologa, ale co mi ten specjalista powie ? TSH badaliśmy, w normie, poza tym morfologia dobra, mocz dobry, USG brzucha w porządku. Martwię się bo ma nóżki jak patyczki i czasem widzę na podwórku, że nie nadąża za kolegami i szybko się męczy

Mój ma 6 lat, 120 cm wzrostu i 23 kilo wagi. Jeszcze pół roku temu był patyczak i niejadek. Po wycięciu migdała przytył

Gość gość
ale rozumiem że ten migdał został wycięty z jakiejś konkretnej przyczyny ? syn często chorował?

Gość gość
Moj synek ma 6 i pol roku, wzrost 120 i 21 kg. Jeszcze jakies 7-8 miesiecy temu wazyl ok 19 kg i tez sie martwilam bo byl bardzo chudy. Ale zrobilam morfologie plus zelazo wyszlo ok nic mu nie jest, zaczal wiecej sportu uprawiac, apetyt sie zwiekszyl i ok poprawil sie w wygladzie

Gość gość
Moj ma 6 lat, 133cm i wazy 29 kg :)

Gość gabi04
gość dziś - no to Twój Synuś jako prawie sześciolatek ważył 19, a mój ma prawie 7 lat i waży jeszcze dwa kilo mniej...i wyższy jest ...chciałabym żeby chociaż te trzy, cztery kg nabrał

Gość gabi04
jeszcze dodam, że to praktycznie od dwóch lat waga oscyluje wokół tych 17 kg, właściwie w ogóle nie przybiera na wadze, tylko rośnie w górę, przez to zrobił się już niemiłosiernie chudy :(

Gość gość
Moj 7 latek ma ok 130cm i 27kg :)