Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AD_AS

Mój chłopak jest podły, jak mu się odgryźć?

Polecane posty

Gość AD_AS

Mój chłopak strasznie mnie osłabia i rzuca teksty, na które nie mogę odpowiedzieć ciętą ripostą. Co mu powiedzieć, jak mówi mi np, że ceni mnie bardziej niż Pistoletova? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Ja mojemu naRysowalam różowym sprayem k****a na masce samochodu, nigdy więcej nie podskakiwał

Gość gość
Ja bym to olała. Tzn olała;-) heh, nie daj się prowokowac, nie warto sie wdawac w takie bezprzedmiotowe dyskusje:) jak mi chłopak powie cos przykrego, to z nim o tym rozmawiam, zresztą, zamiast sie zastanawiac nad odgryzaniem to pogadaj z nim, zeby nie mówił do Ciebie w ten sposób, w końcu jesteście parą, nie?;-)

Gość martusia96
zrób tak - jak będzie dla ciebie wstrętny ty zamiast próbować się odegrać zrobisz coś miłego, może go zawstydzisz :)

Gość gość
;-) albo. Jesteś pewna że chłopak mówi Ci to żeby Cie obrazic, czy moze zwyczajnie żartuje? może się drażni z Toba poprostu..ja z chłopakiem mam trochę inaczej, bo czasem w żartach do siebie mówimy ośle itp;-) ale kazde wie, że drugie mówi to ze smiechem;d mysle, ze szacunek to jedno, ale trzeba tez miec dystans jakis do takich spraw;-)