Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZUKALAM zrobilam w konia ARABA Muzulmana

Polecane posty

Gość gość
vikernes :) nie ,nie sadze wstydzilby sie ,bo tak naprawde to wrazliwy pomocny czlowiek,ale czasami zlosliwy,mega zazdrosny..

Gość gość
<3 dlaczego ja wyzywasz ,kazdy potrzebuje sexu,a jak ktos nie chce zwiazku,ale czasmai sexu potrzebuje ,bo to naturalne ,to co juz musisz kogos wyzywac ,nie znajac osoby ? a co maila jakiegos polaka wziasc byle jakiego? poza tym za granica na szczesciej mniejszosc -to polacy brudasy..

Gość gość
żadna złośliwość, niekiedy mam styczność z tymi supermanami w różnych firmach i słyszałem w niejednej świetlicy co myślą o takich wyzwolonych seksualnie matołkach. białe mięso do dymania. gratulacje :)

Gość gość
nie złosliwy , tylko dla nich zaliczenie panny innej wiary to sama radość , w ich mniemaniu zhańbienie .No ale one tego nie wiedzą , to sie cieszą ,że wyrwały takiego pięknego co każdej powie i love you darling

Gość gość
Czlowieku my sie znamy prawie juz 5 lat,mieszkamy niedaleko siebie ..I on chce cos wiecej ,ale caly czas mu powtarzam ,ze my nie jestesmy dla siebie ,nie mozemy ze soba byc,poza tym ja nie szukam faceta ,tak mu mowie... a on chce mnie przekonac ,ze ja potrzebuje faceta na stale ,potrzebuje rodziny dzieci ,bo juz czas na mnie,ze ile czasu jeszcze tak zyc jak do tej pory ,samotna..

Gość gość
On wie ze na mnie teksty typu kocham cie itp nie dzialaja ;)

Gość gość
jak nie działają jak nóżki rozwalasz na każde pstryknięcie :D:D

Gość gość
Poza tym on nie jest typomwym muzulmaninem praktykujacym niewiadoo jak.. Czasami pije alkohol ,nawet zachwycal sie naszymi kabanosami ,a tam wieprzowina przeciez ;) koelzanka przywiozla mi kabaosy z polski ,zostaly mi tylko 3 sztuki ,dalam mu kawales sprobowac,tak mu zasmakowalo ;) ze chcial wiecej ,ale nie dalam mu ;) a prosil heheh

Gość gość
zrobisz jak zechcesz.Znam czterech muzułmaninów, w tym trzech żonatych.Każdy zdradza , ten nieżonaty wyrywa w necie.Kolekcje fotek zaliczonych widziałam , a to ,że go znasz ,,,Poczytaj troszkę jak faktycznie wygląda rola kobiety u nich ,jak nie wierzysz.Zresztą jeśli to relacja typu f****ng friend , to po co dygresja o związku?

Gość gość
A nozki rozkladam" tylko dlatego ,ze potrzebuje sexu i lubie sex z nim i nic wiecej :)

Gość gość
chciałas sie pochwalić ,że cie muslim dyma?

Gość gość
Ja nie chce z nim nic wiecej,tylko czasami sex i to wszystko,a przy tym lubie go ... nie widze problemu..

Gość gość
polacy opanujcie sie ze swoja zlosliwoscia !!!!!!!!! wyzwiskami!! dziady wy!

Gość gość
no pewnie, połowa kafeterii już jej zazdrości :)

Gość gość
dumny muslimski materac :))

Gość gość
fajny egzotyczny arabski obrzezany PENIS od czasu do czasu,fajna rzecz ;)

Gość gość
ale gdzie problem skoro ona lubi z nim sex ,to dlaczego mialaby tego nie robic skoro dobrze jej robi ,ona go lubi ?? gdzie problem ? ARAB tez jest czlowiekiem !! WY POLACY WIELCY KATOLICY !! czego was ucza w kosciolach.."..

Gość gość
Nie rozumiem na czymtu polega to zrobienie w konia ?To on byl cwany bo Ciebie wykorzystal a ty slodka idio.ko dalas mu d**y za darmo!

Gość gość
nie rozumiesz,chodzi o to ze obiecalam tak ze bedzie mogl przyjsc na pewno,a pozniej nie odbieralam telefonow,pare dni ,a on dzwonil i dzwonilwiem ze sie bardzo wkurzyl,znam go troche..bo nie ierwszy raz olalam,nie odbieralam telefonow

Gość gość
dajcie zyc innym !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
polacy to jednak bardzo zlosliwy podly narod :( katolicki...

Gość ona255443
Brak mi poprostu slow na poziom tej dyskusji !!!autorko przepraszam "puszczalska" czym ty tu sie chwalisz??ja mieszkam w Wiedniu i zadna ale too zadna dziewczyna nie spotyka sie z muzlumaninem !kazda z moich kolezabek jak widza np.na portalu randkowym skad owy mlodzianin pochodzi bez slowa tschüß go odrzuca !czym ty sie chwalisz?przepraszam ciebie to zbyt trudne pytanie do dziewczyny, ktora sadzac po wypowiedzi ,skladni zdania skonczyla zaledwie szkole PODSTAWOWA

Gość gość
nie chodzilo mi o "chwalenie sie" i bardzoo sie mylisz ,skonczylam szkole wyzsza :) nie kazdy jest polonista...

Gość gość77665544
Tak tak szkole wyzsza !!,:D Przepraszam Panstwa serdecznie !czy ktokolwiek z was ma watpliwosci ,ze owa dama skonczyla szkole wyzsza ??;D ;D bo ja absolutnie nie mam zadnych hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość gość
A ty za kogo sie uwazasza ? taka Ty idelana ,bezbledna jestes ?? ;) najlepiej jest komus cos wytnac tylko u siebie nie widziec ;)

Gość gość
O co chodzi w tym temacie :-o W czym masz autorko problem ? Przeczytalam pierwsza strone tylko . Robisz to specjalnie czy nie chcesz sie z nim spotykac .

Gość gość
gosc 1:25 takas ty madra ,wyksztalcona inteligentna ,ze az zez glupia.. spojrz na siebie napierw ..

Gość gość
vikernes dzieki kochana, tak troche zazartowalam sobie tym postem :) ale troche w nim prawdy ;) hehe

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK