Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zdradzić męża w odwecie za jego zdradę

Polecane posty

Gość gość

Myślicie że gdy będzie 1 do 1 będzie mi łatwiej mu wybaczyć?

Gość gość
masz rozum i mentalnosc dziecka z przedszkola

Gość gość
Nie. Bo widac ze chcesz zrobic na zlosc mezowi i zmusic sie do zdrady. Mysle ze bedzie jeszcze gorzej. Zdrada nie ma sensu w tym przypadku. Nie rob z siebie glupiej. Badz madrzejsza.

Gość gość
Dokładnie jak ktoś wyżej napisał. Nie lepiej być ponad to? Bo dla mnie to już był by definitywny koniec związku bo nie mogłabym tego wybaczyć ale nie zrobiłabym też z siebie szmaty żeby się odegrać.

Gość gość
Świnia jesteś .Tak się odgrywać .Zdradzil ale ciebie na pewno kocha.Jesli był u prostytutki to żadna to zdrada .

Gość odnaleziona  w świecie
zrób to co chcesz i co tobie w danej chwili pomoże , ale znajdź wolnego nie żonatego byś sama nie stała się przyczyną czyjegoś cierpienia. Później otrzep portki , wyjdź na świeże powietrze, nawdychaj się go jakby za wszystkie czasy i wróć do domu z uśmiechem na twarzy patrząc nowymi oczami w przyszłość , przeszłość zostawiając za drzwiami.

Gość gość
To ci powiem ; On mnie zdradził, w odwecie Ja Go zdradziłam ,On mnie znów zdradził ,też nie byłam dłużna i też Go zdradziłam ,ponownie mnie zdradził ,tym razem poszłam po rozwód bo pomyślałam, oj kochany, kurtyzany ty ze mnie nie zrobisz .

Gość gość
''gość dziś '' - chachachachacha!!! dobre! Kabaret takiego kawałka by się nie powstydził :)

Gość gość
Ty mu może zdradę wybaczysz, ale faceci juz tacy skorzy do wybaczania nie są.

Gość odnaleziona w świecie
ona ma to zrobić dla siebie , nie ma mówić mężowi że to zrobiła:D

Gość gość
Kobieta nie może zdradzać !

Gość gość
Całkowicie odradzam. I co chcesz tym osiągnąć? Przeanalizuj okoliczności w jakich do tego doszło, jakkolwiek żadne okoliczności dla podłości nie są usprawiedliwieniem. A zdrada jest największą podłością i rodzi kolejne zło.

wbrew pozorom, zemsta nie smakuje słodko. rozczarujesz się. poza tym jeśli zrobisz to w odwecie nie zrobisz tego z kimś kto Cię kręci. sama siebie będziesz pytać czemu poszłaś z tym facetem do łóżka...do którego nic nie czujesz i którego nie pragniesz. ja bym po zdradzie odeszła...a Ty chcesz się dogrywać...po cholere?

Gość gość
Ja tez zdradzilam w odwecie i do tej pory żaluzje.mimo to jesteśmy dalej z mężem i można powiedzieć ze jest lepiej niż przed zdradami,ale ja do tej pory nie mogę sobie wybaczyć.a co najlepsze to o zdradzie mu nie mówilam dopiero po ok 1roku mu powiedzialam to minę mial nie tega i chęcią się rozstać,wiec powiedzialm ok,ale po tyg przybiegl ze to wszystko jego wina ze mi wybacza i muszę do niego wrócić.od tamtej pory minely 2 lata i jest ok