Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ladne kolczyki to dobry prezent dla ...?

Polecane posty

Gość gość

kogos z kims chielibysmy byc ale nie jestesmy, znamy sie juz jakis rok ale nie tak intensywnie, ona lubi bizuterie, prezent np na mikolaja, czy moze to bedzie niezreczny prezent dla niej, w jakis sposob zobowiozujacy?

Gość gość
To zły pomysł. Miłości u nikogo nie kupuje się biżuterią, samobiczowaniem, poddaństwem, samookaleczeniem, paktem z diabłem..do miłości trzeba dwojga (wyświechtany slogan, ale prawdziwy).

Gość gość
Jeśli umawiacie się, że dacie sobie prezenty, to tak, pod warunkiem, że nie będą kosztowne, tylko po prostu ładne, kolorowe, modne. Upewnij się, czy ma dziurki w uszach! Na pewno odpadają złote czy z drogimi kamieniami - na bank będzie skrępowana. Natomiast jeśli miałbyś zaskoczyć ją prezentem, gdy ona nie będzie miała nic dla Ciebie, będzie jej głupio. Albo gdy zawsze poprzestawaliście na życzeniach (urodziny, imieniny), a tu nagle występujesz z podarunkiem. Jeśli w takiej sytuacji koniecznie chcesz jej coś dać, myślę, że lepszy byłby mały bukiecik kwiatków albo jakieś słodkości (i nie bomboniera za stówę, tylko coś niedużego).

Gość gość
co ty głupia kobieto proponujesz, oni jeszcze nie spotykają się, "znają się", "nie jest z nią". gdyby ktoś taki dał mi kobczyki byłby natychmiast odesłany do psychiatry!

Gość gość
ma dziurki w uszach, nosi bizuterie, ma dobry gust dlatego pomyslalem o kolczykach kiedys jak tak polzartem powiedzialem jej ze jej kupie ladne kolczyki na prezent to nie oburzyla sie, a jesli nie kolczyki to moze jakis amulet tylko musialbym sie dowiedziec jakie kamienie by jej pasowaly

Gość gość
Znam taką hiostorię w której nie byli parą, on jej kupił baaaardzo drogie kolczyki od razu dała d**y, no i parą zostali :D

Gość gość
skoro wiesz, ze lubi bizuterie, kup jej bransoletke osobiscie bardzo lubie i chyba nie znam kobiety, ktora nie lubi tym bardziej, ze znow bransoletki na nadgarstkach sa ...nie to ze modne ale dodaja dloniom uroku a kolczyki, coz, bywa, ze kobieta jest przywiazana do jednych i raczej ich nie zmienia

Gość gość
No jasne że tak, mi się bardzo podobają perełki podkreslaja kobiecość i sa bardzo delikatne dla dziewczyn o delikatnej urodzie lub jasnej karnacji będą chyba najlepsze, ja sobie kupuję na Jubilea.pl bo jest wiiekszy wybór niz w sklepach