Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepowiednia ojca Klimuszko. Wierzycie? W Europie będzie wojna.

Polecane posty

Gość gość

Tu jest artykuł: http://strefatajemnic.onet.pl/przepowiednie/polski-franciszkanin-ktory-znal-przyszlosc/pym6q i taki fragment: "„Rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestię. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop! Zadławi się w Gibraltarze! Wychlupnie do środka Hiszpanii! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą. Nasz naród powinien z tego wyjść nie najgorzej. Może pięć, może dziesięć procent jest skazane. Wiem, że to dużo, że to już miliony, ale Francja i Niemcy utracą więcej. Italia najwięcej ucierpi”."

Gość gość
Ja też mam przeczucie, że to się sprawdzi. Boże:(

Gość gość
Wszystkie daty przewidział, a tej nie przewidział. Bujda.

Gość gość
moze to data konca swiata o ktorej nie wiedza nawet aniolowie? :classic_cool: a podawali ja SJ za co pokochalem sie z nimi droczyc :P, :P, :P

Gość gość
Wielkie przepowiednie, że wojna będzie. Ja też mogę przepowiedziec, że będzie wojna... bo prędzej czy później pewnie będzie. :D Lol jestem jasnowidzem!!!!

Gość gość
Ten typ jakim poetyckim jezykiem mowi hahahaha zalosne :D I mysli, ze z tego powodu ktos go bierze na powaznie :D Tylko debile :D

Gość gość
Malachiasza poczytaj ten to dopiero poezje odstawial przy okazji: najlatwiej jest wysmiac cos czego sie nie rozumie :)

Gość gość
Al jesteście durni nie rozumiecie czegoś więc to wyśmiewacie. Myślicie, że to niemożliwe, że ktoś może mieć takie wizje? Ja w to wierze bo sama coś podobnego miałam, ale wolę się w to nie zagłębiać bo to trochę przerażające.