Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manillla

w moim środowisku posiadanie konta FB uważa się za totalny obciach

Polecane posty

Gość manillla

Wystarczą nam kmórki, przez które można umówić się na spotkanie - pogadać. W obecnym czasie kontakt jest tak latwy, że nie trzeba wystawiać całego swojego życia na stronie internetowej, by mieć życie towarzyskie. Dla mnie ludzie posiadający fb, to ta gorsza - wulgarna i prostacka - część społeczeństwa.

Gość gość
zgadzam się z tobą w pełnej rozciągłości! a szczególnie śmieszą ci ludzie, którzy z każdym pierdnięciem lecą na fejsa. żenada... ludzie bez prawdziwego zycia

Gość madelaine23
no w koncu ktos normalny :)

Gość gość
Manilla, nie zgodzę się z Tobą. Facebook to wygodna, przyjemna aplikacja. Moi rodzice też mają facebooka a moja mama jest architektem a tata inżynierem i klasy im nie brakuje. Poza tym wszystkie informacje są publikowane na grupach na facebooku (szkoła itd.)

Gość gość
Osoby z kompleksami mają fb, jakoś muszą się dowartosciowac i chwalą się swoim "idealnym" życiem ;)

Gość gość
Ja nie mam i nigdy nie miałam ani FB ani NK ani innych epulsów, cenie sobie moją prywatność bardzo, jednak w moim otoczeniu jestem wyjątkiem.

Gość gość
Moi rodzice też mają facebooka a moja mama jest architektem a tata inżynierem i klasy im nie brakuje. x wykształcenie nie zawsze równa się klasa, co widać na tym przykładzie

Gość manillla
"Poza tym wszystkie informacje są publikowane na grupach na facebooku " no właśnie w tym rzecz. Te wszystkie "niby udogodnienia" obliczone są nataki efekt, że ludzie stają się masą uzależnioną od takich przybytków i z czasem coraz trudniej się z tego wyrwać. To działa jak pęd stadny i kompletnie zabija indywidualizm w ludziach.

Gość gość
Nigdy nie miałam, nie mam i nie zamierzam mieć konta na tego typu portalach. Nie interesuje mnie czyjeś życie i nie mam ochoty dzielić się własnym. Wydaje mi się, że zamiast szukać narzędzi rozwoju we własnej głowie niektórzy poprzestają na fb lub czymś podobnym. Nie wiem czy słuszna jest tu klasyfikacja na środowiska, ale sądzę że jak się ma czas wypełniony innymi zajęciami, to nie ma miejsca na fb. Moim zdaniem strata czasu :)

Gość gość
Zgadzam się z reszta:)

Gość gość
a mnie śmieszą ludzie,którzy wstawiają miliony zdjęć... znałam dziewczynę,która miała na NK więcej zdjęć niż znajomych :P

Gość gość
tak,albo zdjęcia zaraz po urodzeniu dziecka....mój kolega wstawił fotkę swojej żony zaraz po porodzie...ona leży na łóżku,przytula małego,a obok dziecka wielki goły cyc... :/ żona cała spocona,czerwona,włosy szade....ie kumam sensu wstawiania czegoś takiego!

Gość gość
Moim zdaniem strata czasu usmiech.gif X Natomiast pisanie na forum dla zakompleksionych downów, to nie jest strata czasu... bua ha ha ha ha

Gość gość
Gosc 14: 36 sam wystawil sobie opinie .

Gość gość
Opinię, jeśli już, tumanie.

Gość tgtt54g
Ja wolę darmową komunikację, bo moje środowisko to biedota, a komórki kosztują ;) Są niby inne komunikatory, ale byłam zmuszona opuścić gg, bo inni już je opuścili. Niech będzie, że jestem wulgarną i prostacką częścią społeczeństwa, pomimo że nie informuję narodu o zjadanych przez mnie kanapkach i innych istotnych momentach.

Gość gość
Gosciu z 14.33 a czy zona Twojego kolegi ma na imie Magda? Bo mam u siebie identyczny przypadek. Ja mam konto na fb ale dluzy mi ono do kontaktu ze znajomymi i do odbierania znizek w sklepach. Ale co ludzie wyczyniaja na fb, jakie zdjecia wstawiaja to przechodzi ludzkie pojecie. Zenujace.

Gość gość
Dla mnie opinie fejsbukowy lansiarzu , a raczej lansuarko.Nie potrzebuje polskich znakow .

Gość gość
Jaki wspaniały przykład lepszej części społeczeństwa.

Gość gość
Witam, jestem nadczłowiekiem, bo nie mam konta na FB.

Gość gość
zyc mozna wszedzie, nawet na fb

Gość gość
a dla mnie osoba ,ktora krytykuje inne osoby,zarzucajac im "brak klasy"-za to,ze maja fb,nk,to wlasnie debil bez klasy bo jak mozna oceniac kogos na podstawie tego,czy ma konto na portalu spolecznosciowym? ja mam konto na fb,i co z tego?wali mnie zdanie innych na ten temat a tak poza tym,co znaczy w Twoim "srodowisku"?mozna wiedziec?he he

Gość gość
facebook? banda matołów żyjących dla innych a nie dla siebie. Nie ważne jak jest, ważne jak mnie widzą inni - to ich motto.

Gość gość
gość dziś facebook? banda matołów żyjących dla innych a nie dla siebie. Nie ważne jak jest, ważne jak mnie widzą inni - to ich motto. xxx czyli motto wspolczesnego cywilizowanego spoleczenstwa nie rozumiem twojego wzburzenia :D

Gość gość
pelo doszlo do wladzy za pomoca hasla: kaczyzm to zuo i ma ponad 30 procent elektoratu widisz jakas roznice? to wlasnie TO MOTTO

u mnie w środowisku uważa się, że postrzeganie kogoś przez pryzmat posiadania konta na jakiej stronie lub nie posiadania jest płytkie :P. wobec tego szkoda, że oceniasz ludzi przez taki pryzmat i piszesz, że są gorsi, bardzo smutne bo to świadczy o Tobie. ja mam konto, ale nie wylewam tam swojego życia prywatnego, bo jest prywatne, kto trzyma ze mną kontakt to wie co u mnie, kto nie to się z internetu nic nie dowie. skoro masz wszystkich znajomych pod ręką że możecie zadzwonić do siebie i się spotkać to zazdroszczę, ja mam znajomych i przyjaciółki rozproszone po Polsce, więc potrzebne mi są skype i inne takie. część znajomych nie ma konta na fb i też żadna ze stron drugiej nie obśmiewa :P.

Gość fanka nie fanka
co za ludzie, naprawde uwazacie ze miara inteligencji jest brak fejsa? ja mam , w sumie umieszczam jakies tam informacje z zycia (nie kazde"pierdniecie") lubie to ,ze mam kontakt z rodzina z zagranicy,widze na zdjeciach lub filmikach jak ich dzieci wygladaja. Jestem mloda mama wiec nie mam czasu na wyjscia wiec taki fejs sprawia (zwlaszcza jak mialam noworodka w zime) ze nie zwariowalam odcieta od swiata. mam w swoim srodowisku osoby które dodaja co chwila no zdjacia w lusterku lub selfia tysiac taich samych ewentualnie zdjecia swojego obiadu i peeelno zdjec dzieci...co bywa drazniace ale jak ktos jest naprawde meczocy zawsze mozna ukryc to co on wystawia na tablice. nie robcie afery z rzeczy przyjemnej. wy nie macie tego (znam tez ludzi co nie maja) a inni maja i jeden umie korzystac w sposób normalny a drugi jest idiota i pokazuje wszystko...smiem twierdzic ze jets rowniez idiota w zyciu. raczej nie zmienil sie od uzywania tego "sdtrasznego" facebooka.

Gość fanka nie fanka
męczączy mialo byc*