Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża poród połóg ja było u was

Polecane posty

Gość gość

U mnie było tak ciąża żadnych mdłości, zero komplikacji i pobytów w szpitalu, za to miałam infekcje grzybicze i pod koniec hemoroidy, i spadki nastroju , ale było ok., poród była to zaplanowana cesarka ze względu na wąska miednica poszło bardzo dobrze malutka zdrowa 10 pkt, a ja szybko doszłam do siebie, jedyne co to miałam ciągle zapalenia piersi i mała nie chciała ssać wiec szybko przeszłam na butlę, mała kolek nie miała

Gość gość
Moja ciąża super dobrze się czułam żadnych dolegliwości ale poród …. Trauma, trafiłam na hamska położna , nie miałam rozwarcia a skurcze co 2 min i tak 20 godzin męczyłam się , położna tylko marudziła żebym nie krzyczała, a jak już parłam to nacięła mnie tak że czułam to było straszne ból niesamowity, dochodziłam do siebie 2 miesiące krocze długo się goiło, synek na szczęscie zdrowy

Gość gość
Ale o co pytasz konkretnie? Ja miałam ciążę spokojną, całe 42 tygodnie. Do końca świetnie się czułam, prowadziłam auto, spacerowałam kilometrami. Przytyłam 18 kg. Poród wywoływany, ale jakoś poszło. W godzinę od rozwarcia na 2 palce do urodzenia dziecka. dziecko 4100. Zdrowe. Po 5 mcach wróciłam do wyglądu z przed ciąży. Po 6 mcach wyglądałam jeszcze lepiej i tak zostało.