Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszpecona przez naczynka

Już nigdy nikt mnie nie zechce

Polecane posty

Gość oszpecona przez naczynka

Mam dopiero 22 lata, a na nogach i ciele pełno popękanych naczynek i żył ......Do tego mam tak jasną skórę, że nie sposób to ukryć :( Na łydkach, pod kolanami, na udach. Są to pojedyncze fioletowe kreski, otoczone czerwonymi pajączkami, do tego niebieskie żyły po całości nóg. Nie pomaga smarowanie ani lasery. Czy jest szansa, że ktoś mnie zechce z takim oszpeconym ciałem? :((

Gość gość
pewnie, że jest :) ktoś, kto cię pokocha nie będzie zwracał uwagi na takie drobiazgi. tylko czasy mamy zj****e, że teoretycznie każdy leci na kasę i super wygląd. przyjrzyj się parom na ulicach - brzydcy, ładni, przeciętni, podobierani najróżniej, brzydka z przystojnym, przeciętny z piękną, modny z niemodnym itp. itd. trzeba tylko znaleźć swoją połówkę

Gość gość
ale to nawet nie jest kwestia urody, tylko problemów zdrowotnych :( Takie nogi wyglądają po prostu choro ... chyba tylko babcie takie mają :(

Gość robins86
Nic się nie martw i Ty będziesz szczęśliwa. Ludzie łączą się z np. inwalidami czy niepełnosprawnymi i na pewno jest im ciężej ale jeśli jest miłość to reszta nie ma znaczenia. Zobacz można mieć księżniczkę i być z nią nieszczęśliwym ale można mieć księżniczkę i być z nią szczęśliwym.Tak samo jest w każdym innym przypadku wygląd tu nie ma znaczenia w ogóle ale to nawet tyci tyci. Można być z kimś z rożnych powodów. Popatrz na koleżanki wszystkie maja super chłopaków nie wydaje mi się a mało tego. Związki oparte na cechach typu kasa, wygląd, pozycja itd. zawsze prędzej czy później się rozpadną.