Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggg777777

czy ktoras z was miala cc w Żarach u dr. Blitka?

Polecane posty

Gość gggggggg777777

http://www.cieciecesarskie.com/kontakt.html znalazlam taka prywatna klinikę, gdzie wykonuja cc na zyczenie (na czym mi bardzo zalezy), czy ktoras z was tam rodzila? napiszcie coś o tym lekarzu jak i o klinice, opiece itd. Czy bylyscie zadowolone?

Gość gggggggg777777
up

Gość gość
Moja znajoma miala miec, ale tam robia cc tylko od 39 tygodnia, a jej porod zaczal sie szybciej. Koszta tez wyzsze niz te podane a stronie, bo jej policzyli az 6 tys.

Gość gggggggg777777
no to lipa...koszta ogromne..6tys, a na stronie podaja 3500zl:(

Gość gość
Dokladnie, sciema - za sama operacje 3.500 a do tego zaraz ci dolicza leki znieczulenie nocleg po operacji i robi sie 6 tysiecy. A jak cos nie tak z dzieckiem, to wywoza do szpitala panstwowego. I jak zaczniesz rodzic w 38 tyg to radz sobie sama, tam nie robia wczesniej cesarek. Podobno lepiej jest w Bielsku Bialej poczytaj tam jest klinika.

Gość gggggggg777777
tylko wolalabym w woj lubuskim...nie wiesz moze do kogo moge sie udac i jak to zalatwic?

Gość gość
Niestety. Ja moge jedynie Ci polecic dwa szpitale, gdzie wiem, ze maja dobra opinie: sulechow i nowa sol. Podobo w Zielonej idzie zalatwic cc za kase. Tez mieszkam w tym rejonie i u nas lipa z tymi klinikami straszna. Mam tez znoma ktora w Zaganiu miala cc, zaplacila ordynatorowi.

Gość gggggggg777777
o, to super, bo ja jestem z ZG:) tylko jak to zalatwić?...delikatna sprawa

Gość gość
Najlepiej zaswiadczenie od specjalisty np. Ortopedy lub psychiatry. A jak nie to w lape konkretnemu ginekologowi. Musisz sie zorientowac jakie podejscie ma dany lekarz do cc, sa tacy ktorym to wisi, sa tez tacy ktorzy sa absolutnie i slepo za sn. A porodowka w zg to lipa dopiero...

Gość gggggggg777777
myslalam juz nad zaswiadczeniem od psychitry,psychologa tylko tu tez pojawia sie pytanie do ktorego sie udac by nie byl przeciwny cc:) moglabys ktoregos polecic?:>