Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze patenty na zamienniki w zyciu codziennym

Polecane posty

Gość gość

jak zastapic cos czyms czego nie ma.... ja np stosuje krem do demakijazu oczu, zamiast wkladek uzywam papieru, ktory czesto zmieniam, jak mi sie cos przypomni napisze

Gość gość
Makijaż zmywam ciepła woda z dodatkiem oliwy z oliwek. Wkładek żadnych nie używam ,jestem zdrowa i nie mam żadnych problemów. Nie używam praktycznie żadnej chemii w domu do sprzątania , jedyne co to czasem płyn do kibla. Resztę myje ciepła woda i ściereczkami z mikrofibry.

Gość gość
a nie masz pozniej tlustej cery po tej oliwce?

Gość gość
ojej bez chemii super

Gość gość
Nie mam tłustej bo tylko zmywam makijaż, oliwa nawilża skore i dobrze działa na skore sucha a ja taka mam

Gość gość
Zamiast drogich maseczek stosuję maseczke ze swojej kupy. Idealnie wygladza zmarszczki ;) Polecam wszystkim dziewczynom :)

Gość gość
Plyn do szyb na bazie octu i olejku eterycznego, nie uzywam chemii w domu, wszystko myje takim specjalnym mopem parowym, uzywam tylko plyn do naczyn i kostki do zmywarki. Jesli chodzi o higiene osobista, nie uzywam wkladek, nie potrzebuje, makijaz zmywam woda i olejem kokosowym, fajnie nawilza przy okazji, maseczki tylko naturalne, z kupnych to tylko takie z algami, miod i olej zamiast maseczek do wlosow i odzywek.