Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika99222

Depilacja laserowa miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Monika99222

Zastanawiam się nad depilacją laserową miejsc intymnych. Wiem, że na efekty trzeba czekać i że pierwsze włoski słabną dopiero po około 3 zabiegu. Dużo czytałam o depilacji laserem Vectus, jest polecany na wielu stronach tym poświęconym typu http://depilatorium.pl/ ale wolę jeszcze tutaj się co do niego upewnić. Byłyście na zabiegach z jego wykorzystaniem? A jak nie to jakie inne lasery są godne polecenia?

Gość gość
Ja się aż tak bardzo nie interesowałam idąc na zabieg :D Ważne, żeby był efekt :)

Gość gość
Ja robię sobie pachy już przeszłam 4 zabiegi:) i jestem bardzo zadowolona z efektów różnice widziałam już po 1 zabiegu. Wcześniej musiałam je golić codziennie rano a i tak widać było ciemne nieestetyczne kropki i masę podrażnień. Teraz gole je raz na tydzień i są ślicznie gładkie muszę jeszcze zrobić ze 4 zabiegi do pełnego efektu. Koszty dokładnie nie liczyłam ale ok 650 za 8 zabiegów. Bikini wyjdzie drożej bo są 3 strefy wiec około 1000. Ale koszty są rozłożone w czasie wiec myślę że każdego stać zabiegi średnio co 3 tygodnie.

Gość TaAnka90
No pewnie, koszty są rozłożone a efekty widać już od razu. Też miałam ten problem z widocznymi mini włoskami nawet po goleniu. Wiem, że niektóre dziewczyny używają depilatorów ale to nie jest nawet bezpieczne, przecież tam są gruczoły. Jak sama próbowałam to nie dałam rady wytrzymać z bólu...

Gość prawictwo pospolite 125
to wszystko zależy od gęstości włosów .. JA ogole jajca maszynką jednorazową gilette blue 3 , to są gładkie jak pupa niemowlaka .. Wlosy zaczynają powoli sie pojawiać po 4 dniach od golenia ale przez 4 dni nabiał swieci i jest gładki jak wypolerowane buty

Jak pierwszy raz je ogoliłem w życiu to były gładkie przez ... 2 tygodnie Prawdopodobnie częste golenie powoduje ich szybszy wzrost .. Bo teraż pełna gladkosc mam kilka dni .. Na twarzy za to po jednym dniu mi sie zarost pojawia od golenia .. Ale na twarzy zarost jest bruby , gęsty jak busz.. a na jajach jest rzadki

Gość gość
to wy chyba macie tam gęsty las skoro musicie sie codziennie golić i kombinujecie z depilacją laserową

Gość gość
prawictwo idź na depilację woskiem jaja będziesz miał gładkie miesiąc

woskiem nie jest przyjemnie

Gość gość
Jak masz pisać takie głupoty, to nie pisz w ogóle.

Gość gość
dobrze powiedziane gość 11:13! Mądrzy się, jak to nawet nie jest temat dla niego

Gość gość
ja bylam na ipl, po 1 zabiegu po tyg wypadly mi wszystkie wlosy, zadnych podrazniej, wrastania, stanow zapalnych, po 2 zabiegu zaczely odrastac dopiero po 2 miesiacach. potem zaszlam w ciaze wiec nie moglam kontynuowac. obecnie kupilam sobie remingtona i light i robie to w domu, efekt nie jest taki jak w salonie, bo nie mam wprawy zeby trafiac we wszystkie wlosy tak mala glowica, ale jest! tak samo wypadaja! po kilku zabiegach spodziewam sie nie meic wlosow do pol roku...tak jak po salonie. poelcam!

Gość Monika99222
Dzięki za rekomendacje- poczytam. Chociaż powiem szczerze ja należę do osób, które wolą iść do salonu niż same coś majstrować w domu. Wiesz coś na temat tego lasera Vectus? Bo raczej jestem już zdecydowana na pójście do salonu

Gość Marikka1
Też się coraz częściej zastanawiam nad depilacją laserową, ale trochę obawiam się efektów - chyba za dużo się naczytałam o różnych oparzeniach, podrażnieniach i innych dziwnych historiach. A u mnie to niestety częsty problem, bo i wosk, i maszynka wywołują spore podrażnienia. Na razie opieram się kremach Veet albo na tym http://www.mango.pl/nowosci/zestaw_do_depilacji_ciala_express_epil_larune_paris ale to raczej krótkotrwałe efekty, a wolałabym coś długotrwałego.

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Gość Migotka1313
Hej, ja zabiegi wykonuję w salonie sieci DeLux, mają w całym kraju swoje gabinety. W wielu mają laser LIGHTSHEER DUET. Obecnie można skorzystać ze znizki, osoba z mojego polecenia dostanie 20% zniżki na zabiegi na pierwszej wizycie, sama z tego korzystałam, fajna sprawa. Zresztą te salony mają przystępne ceny, zobaczcie sobie na ich stronie. Polecam, bo sama jestem zadowolona z zabiegów , personel bardzo miły i kompetentny, do tego bardzo fajna forma zniżek dla klientów. Chętnych zapraszam na migotka13@interia.pl