Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczera prawdziwa miłośc nie potrzebuje papierka i obrączki

Polecane posty

Gość gość

to moje zdanie !

Gość gość
wytlumacz to na sprawie spadkowej po prawdziwej szczerej milosci bez papierka i obraczki

Gość gość
prawdziwa miłośc chce, aby Boga też zaprosić do siebie

Gość chce slub w kosciele bo wypada
pod warunkiem ze bog istnieje

miłość nie potrzebuje potwierdzenia, ale jeśli któraś ze stron uważa, że uwieńczenie jej małżeństwem jest czymś czego chce, to nie ma co się też przed papierem i obrączką bronić.

Gość gość
no i w czym masz problem widziałas dzisiaj ładną obraczke co cie zmotywowało do napisania tego nie rozumie

Gość gość
prawdziwa miłośc chce, aby Boga też zaprosić do siebie x Twój Bóg niech sobie znajdzie swoją własną dupę, a nie wchodzi w trójkąty :P Jak bardzo trzeba być ograniczonym, aby brać ślub z powodu jakiegoś wyimaginowanego tworu, który został wymyślony tylko po to aby lżej było umierać.

Gość gość
Ale potrzebuje Boga i Sakramentu. A obrączka jest jej znakiem.

Gość gość
d**e ci ściska autorze czy co

Gość gość
Autorze czyzbys szukal naiwnej frajerki do Yebanska i prac domowych, ktora mozesz potem wygodnie usunac ze swego jakze barwnego, sexy end nowoczesnego zycia? :):) Ciekawe dlaczego gdy sie pozbywacie owych "szczerych prawdziwych" milosci po 10 latach bujania na kocia lape to nagle po roku oswiadczacie sie nowej "szczerej i prawdziwej milosci" bo jakims dziiiiiiwnym trafem juz wiecie, ze to ta jedyna. I dlaczego dziwnym trafem owa nowa "ta jedyna" nie daje doopska bez obraczki i wali Wam w prosto w morde szantaz - obraczka albo wypad :):)? Ba! Wy jeszcze macie mokre gatki ze szczescia i klaskacie pokornie uszkami - alez tak ma Pani i Wladczyni obraczka myk! biala suknia myk! zobowiazanie na cale zycie myk! Fascynujace zagadnienie nieprawdaz? ;) Przez lata nie wiedza czy to szczera milosc czy nie a potem nagle przy nastepnej wiedza roczku lub kilku miesiacach. Samce maja chyba dar telepatii od Boga ;) no bo jak to wytlumaczyc.

czasem potrzebuje, jak jedno umiera, na niego jest mieszkanie, jest pazerna rodzinka, to partner z mieszkania musi się wynieść. jest też problem gdy partner/ka znajduje się w sazpitalu. lekarz udziela informacji małżonkowi lub rodzinie (dzieci, rodzice), a nie konkubentowi, to obcy człowiek dla lekarza.

Gość gość
slub to obowiazki.

Gość gość
podoba mi się jak niektóre kobiety piszą, że bez ślubu to "sprzątaczka która nadstawia d**y" - jeżeli taki jest twój status związku to czy podpisanie umowy na to stanowisko jakoś znacząco zmienia Twoją pozycję?

Gość gość
Wiesz Autorze zamiast pozowac na romantyka moze napisz wprost - szukam dziury do spuszczenia sie w bo rozerwalem poduszke, wydrazony ogorek jest niewygodny a reka mi zdretwiala :) no i podaj mejla dla chetnych ;) tylko na litosc boska nie uzywaj szlachetnego slowka - milosc w kontekscie czynnosci fizjologicznych z laski swojej neandertalskiej ;)

Gość gość
Ciekawe dlaczego gdy sie pozbywacie owych "szczerych prawdziwych" milosci po 10 latach bujania na kocia lape x Czyli według ciebie lepiej pozbyć się kogoś po 10 latach małżeństwa i latać z tym po sądach, niż po 10 latach bujania się ze sobą na kocią łapę? I jeszcze na dodatek zostać potępionym przez kościół, bo on nie akceptuje rozwodów, nawet wtedy kiedy taki mąż katował swoją kobietę i dzieci. 30% małżeństw kończy się rozwodem, na zachodzie jest to już 50% i u nas też tak będzie. A ile wśród tych 70% niby udanych małżeństw jest takich par co niby żyją razem, a jednak osobno, bo decydują się na trwanie w beznadziei dla dobra dziecka lub z głupoty? Jak ludzie mają być ze sobą to będą, na ślub zawsze znajdą czas, więc lepiej się z nim wstrzymać i poczekać na niego naście lat, niż komplikować sobie życie już na starcie.

Gość gość
spojrzcie na statystki osób w zwiazkach małzenskich ,co drugie małżenstow to rozwód ! Takze niee, dziekuje ! wole lużny zwiazek,nie bede rościła żadnych ''mmnie sie to i tamto nalezy'''' wole odejść i zacząc nowe życie z kims kogo tak naprawde kocham i ta miłością nie musze obwieszcząc światu ,obrączkowac sie,nie .A co chcę to i tak będzie moje,(jesli chodzi juz o materializm )

Gość gość
No podaj juz tego mejla a najlepiej adres Autorze ;) zrobimy ustawke wydoopcze Cie az wiory poleca i ogorasek bedzie bolal przez miesiac bom niewyzyta i przestaniesz mylic milosc z pulapka na naiwna dziure :P

Gość gość
ale do tanga trzeba dwoje

Gość gość
gość dziś podoba mi się jak niektóre kobiety piszą, że bez ślubu to "sprzątaczka która nadstawia d**y" - jeżeli taki jest twój status związku to czy podpisanie umowy na to stanowisko jakoś znacząco zmienia Twoją pozycję? JUZ CIE LUBIE :d

Gość gość
Prawdziwa miłość kocha tak samo, a nawet lepiej niz z papierkiem ! dupczyć to sobie mozęsz szlafrok w mojej łazience :P

Gość gość
spójrzcie na facetów ,jakim mottem sie kieruja w życiu ,D*****NIE DZIURA I PENIS :D gratuluje mądrosci rozporkowej !!!! 👄

Gość gość
przecież facetr jak ma żone ,to co robi :D:D:D dlaczego sie żeni ?dla seksu , ajak ma t ajedna to i tak nic nie stoi na przeszkodzie żeby walić wszystkie w lasach i w burdelach :D

Gość matka polka333333
Nie będę dawać za darmo, jestem szanującą się kobietą, która daje tylko za zapłatę :)

Gość gość
a moje zdanie jest takie skoro uwazasz ze obraczka nie jest potrzebna to moze te palce tez nie sa ci potrzebne a wiec utnij sobie je!

Gość gość
Nagle się okazało że obrączka to część ciała :D

Gość gość
Przybylska jakoś żyła w konkubinacie do śmierci :)

Gość gość
oj kobiety głupie jesteście i tyle !

Gość gość
:)" Niech każdy żyje tak ,aby było mu najlepiej" L.G. nie mozna nikomu narzucać własnych poglądów i zdań,każdy jest wolnym człowiekiem i żyje tak ,ja mu wgodnie.