Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałam się do szkoły policealnej ale nie będę tam chodziła! KONSEKWENCJE?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam, że w urzędzie pracy jest praca tylko dla osób ze statusem osoby uczącej się. Postanowiłam, że zapiszę się do państwowej dwuletniej szkoły policealnej żak ale nie będę tam chodziła? Czy z tego powodu grożą mi jakieś konsekwencje??? Np. kuratorium będzie dokonywało kontroli lub zus? Zapisałam się do szkoły państwowej bo nie miałabym nawet pieniędzy na czesne. I czy mogę mieć jakieś konsekwencje prawne?

Gość gość
W AP edukacji jak ja nie chodzilam to przysłali mi zawiadomienie, o zaległym czesnym za egzamin, potem drugi raz z odsetkami, a potem kierowniczka ap edukacji w moim miescie podała mnie do sądu :O

Gość gość
A mnie tam pani sekretarka powiedziała, że to są kierunki bezpłatne.! Zapisałam się na zaoczne. Jeszcze słyszałam, że w szkole policealnej wystarczy oddać pracę kontrolną. W razie czego pi 1 semestrze zapiszę się do innej szkoły policealnej.

Gość gość
bo to zalezy od szkoły, mam kolege ktory zapisal sie do CKU a potem nie chodzil i nic, a ja zapisałam sie do AP potem nie moglam chodzic i nie chcialam...i mnie c**a straszyla sądem i w koncu to zrobila, o durne 200 zł, bo powiedzialam jej ze wplace (a nie wplacilam) i podała mnie najpierw na policje, policjanci mi przyniesli wezwanie na komende o rzekome oszustwo haha tlumaczylam sie co i jak a jakies 2 miesiace pozniej dostlam wezwanie do sadu cywilnego :O

Gość gość
jak dla mnie jesteś czystą złodziejką.