Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karboksyterapia

Polecane posty

Gość gość

robiła którąs z was taki zabieg? chce go zrobić na rozstępy ale nie wiem czy jest na tyle skuteczny.....

Gość gość
Ja usuwałam tym zabiegiem blizny i żałuję ze tak długo z tym zwlekałąm , bo zabieg jest mega skuteczny , miałam brzydkie blizny w kilku miejscach nac ciele a teraz nie ma po nich prawie śladu

Gość gość
Robiłam karbo w Arkadii w Opolu na rostępy, nie mogłam się ich pozbyc po ciąży.... A teraz chwała, nie ma po nich prawie śladu :)

Gość gość
Zabieg wypróbowany na własnej skórze, więc z czystym sumieniem mogę polecić. Mój cellulit został zredukowany do minimum. Z tego co wiem, także bardzo dobre efekty daje w przypadku blizn. W karboklinice, w której wykonywałam zabieg pokazywano mi zdjęcia efektów, w które w sumie na początku sama nie wierzyłam. Także ze swojego własnego doświadczenia, jak najbardziej zachęcam do wykonania karboksyterapii :)

Gość Magda

U mnie ten zabieg bardzo dobrze się sprawdził na pozbycie się cellulitu. Bradzo długo nie mogłam się go pozbyć ,a stosowałam różne sposoby. Dopiero po zabiegu karboksyterapi mam ujedrnione ciało i nie mam cellulitu. Zabieg polecam jak również Simea Beauty Dąbrowa Górnicza  http://www.simeabeauty.pl/

Gość fatimka

ja swoje rozstepy potraktowalam laserem w Bienkowscy Clinik w Częstochowie i uzyskalam dokładnie taki efekt jakiego oczekiwałam.

Gość maczka

u mnie podobnie, laser okazal sie najskuteczniejszy, mialam zabieg w Dermed w Katowicach, grunt, to wybrac dobra klinike, a akurat tam maja naprawde super lekarzy