Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NFZ a wizyty prywatne

Polecane posty

Gość gość

Cześć kobietki.Otóż mój problem jest taki. Zaczęło się od nieregularnego okresu, wypadania włosów itp ginekolog zlecił mi podstawowe badania hormonalne, niektóre wyszły źle więc wypisał mi skierowanie na oddział endokrynologi w celu dalszej diagnozy.Uśmiech mi zszedł z twarzy gdy powiedzieli w szpitalu że wolne terminy w marcu....Zależy mi na czasie ponieważ staramy się z partnerem o dzidziusia a poza tym hormony powoli mnie rozwalają, zauważam coraz więcej drażniących objawów.Czy może szybciej będzie iść prywatnie do endokrynologa?Myślicie że to coś da?Czy i tak i tak da skierowanie do szpitala i wyjdzie na to samo?

Gość gość
spróbuj prywatnie. Gdy lekarz okaże się dobry, szpital moze być niekonieczny

Możesz zaryzykować pójście do endokrynologa prywatnie, tylko że prywatny lekarz to prywatna diagnostyka. Będziesz musiała płacić za cholernie drogie badania hormonalne, może obrazowe. Pewnych rzeczy też nie da się zrobić ambulatoryjnie. Idz, może uda mu się złagodzić objawy, ale to raczej rozwiązanie oprócz niż zamiast szpitala

Gość starajka1
Ja tez bym poszla prywatnie. Znajdz dobrego lekarza z dobrymi opiniami w Twoim miescie na znanylekarz.pl i umow się na wizytę.

Gość gość
Do ginekologa też chodziłam prywatnie i za wcześniejsze badania również płaciłam za 2 wizyty i badania żeby nie oszukiwać zapłaciłam około 600 zł :( Myślałam żeby iść do endokrynologa-ginekologa znalazłam takiego który jest ordynatorem na oddziale i chyba to będzie najlepszy pomysł.Pieniążki wydam ale zdrowie mamy jedno zwłaszcza jeśli chce się mieć dziecko

Gość gość
nie szukaj na znany lekarz!!! ja też szukałam i co się okazało? Usuwają NEGATYWNE opinie!

Gość gość
A ja na tej str znalazłam swojego ginekologa i zadowolona jestem :)

Gość gość
Bzdura z tym usuwaniem opinii. Jak w ten sposób znalazłam juz kilku specjalistów. Opinie o nich sprawdzalam na własnej skórze i w pelni się zgadzalam

widzę że lobby znanego lekarza się odezwało, pewnie że usuwają opinie. Jedna lekarka miała chyba ze 30 złych, teraz w rankingu stoi jako najlepszy specjalista z 50 dobrymi. Przypadek? Nie sądzę ;D

Gość gość
Ja chodzę do lekarzy poleconych przez znajomych. Kiedys byłam u jednej polecanej przez portale i bardzo sie zawiodlam. Z jakiego jestes miasta moze ktos poleci ci sprawdzonego lekarza?

Gość gość
A z tym portalem i szukaniem lekarzy to może i bywa różnie, jak poprzednio napisałam ginekologa tam znalazłam i zgadzam się z opiniami chociaż miał też kilka negatywnych.Natomiast wcześniej szukałam długo ale nie poprzez internet i niektóre pozytywne komentarze o tych lekarzach są dla mnie bzdurą bo jak może mieć tyle opinii dobrych lekarz który daje mi leki na wywołanie okresu nie zlecając badań i an tym kończąc "leczenie"skoro mu mówiłam ze mam takie problemy

Gość gość
ja znalazłam tam wspanialesgo gienkologa a kolezance neurologa i tez maja zle opinie

Gość gość
ja na wizyty do ginekologa chodzę prywatnie i zawsze wszystko jest ok. przynajmniej nie muszę się martwić, że wizyta będzie odwołana albo przeniesiona na przyszły rok. Nie ma też w prywatnych gabinetach dużo ludzi. Ponadto w prywatnym gabinecie jest lepsza opieka. Jak szukasz prywatnie dobrego ginekologa to polecam ci ta kobietę ginekolog http://gabinetginekologicznybialystok.pl/.

Gość gość
Nie szukam ginekologa tylko endokrynologa ale już znalazłam zapisałam się na wizyte