Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamka9622

Nie mam już siły,niewytrzymuje...

Polecane posty

Mam dość,szkoły,praktyk domu... Na praktykach: szefowa ciagle nazywa mnie od debilek,nienadaje się do niczego,obraża mnie innymi strasznymi słowami.... W szkole:wszyscy się ze mnie nabijają niemam w klasie ani jednej osoby z którą mogłabym pogadać... W domu: Mama mnie bije i wyzywa za byle co... Niewiem co mam robic bo krążą mi po głowie same czare myśli tym bardziej że cie rpie na depresje.. a miałam problemy z odrzywianiem,zaburzenia obsesyjno _kompulsywne i wiele wiele innych ale przez to stałam się bardziej silniejsza,jedyne co mnie trzyma to przyjaciółka moze niejest idealna ale można z nią pogadać,dodatkowow zakochałam sie w chłopaku który mną gardzi ,wyśmiewa,przezywa.....Poprotsu niedaje rady.... Powiedzcie mi jak sb z tym poradzić bo ja już niewyrabiam...

Gość gość
Poszukaj przestrzeni, gdzie będziesz się dobrze czuła. Może wspólnota w Kościele, jeśli jesteś wierząca. Tam łatwiej o bycie zaakceptowanym takim, jakim sie jest

Gość gość
Trzymam kciuki :) Może Oaza, jesli jesteś b. młoda

Gość gość
Jakiś sport, np wyładowanie emocji poprzez bieganie?

Gość gość
a myślisz, że kościół nie pomiata kobietami??? taka z ciebie katoliczka a nie znasz historii kościoła i jego stosunku do kobiet? jeszcze ci Oaza potrzebna do kompletu z deszczu pod rynnę!

Gość gość
do gościa z 17. 01 - nie zniechęcaj dziewczyny, niech sama spróbuje. A Twoje uwagi o Kościele są powierzchowne. Maryja była kobietą i raczej widzę, że ją Kościół wynosi na ołtarze

Gość gość
popieram, mam córkę w Oazie. Została zaakceptowana, realizuje się, ma przyjaciół. Zamista się dowalać gościu z 17. 01. daj jakąś dobra radę autorce wątku

Gość gość
moja przyjaciółka też była w Oazie - dzisiaj ma dziecko z księdzem, ale przynajmniej nie ma problemu skąd wziąć na życie - tatuś dziecka od głupich parafian dostaje!

Gość gość
gość dziś do gościa z 17. 01 - nie zniechęcaj dziewczyny, niech sama spróbuje. A Twoje uwagi o Kościele są powierzchowne. Maryja była kobietą i raczej widzę, że ją Kościół wynosi na ołtarze xxx owszem, bo nie przyjmuje do wiadomości, że miała jeszcze czworo dzieci ze związku z Józefem a kościół wynosi ją na ołtarze dopiero od 1950 roku!

Gość gość
To Jezus miał jeszcze braci i siostry?

Gość gość
niestety tego wam na religii nie powiedzą! a wy nie łaska poczytać w mądrych książkach i opracowaniach? tak ślepo tej czarnej mafii wierzycie?

Gość gość
Wiecie co, ludziska? Zamiast pomóc dziewczynie, bo widać, że ma juz dość swojego życie, wy rozkręcacie jakieś głupie pyskówki. Tak potraficie komuś pomóc? Dajcie dobre rady, a nie przypieprzajcie się do wypowiedzi innych, bo to nie jest odpowedz na pytanie i prośbe o pomoc

Gość gość
Załamko, będzie dobrze. Słuchaj swojego serca, ono czasem coś podpowiada. Dobrze, że masz przyjaciółkę, każdy człowiek jest cenny. Szukaj innego środowiska, zdobądż dystans do własnego życia.

Gość gość
chciałam wam wkleić chociaż kawałek rzetelnego opracowania na temat rodzeństwa Jezusa ale wszystko traktuje mi jako spam także poszukajcie sami!

Gość gość
Załamko, będzie dobrze. Słuchaj swojego serca, ono czasem coś podpowiada. xxx ale rada! no padam i nie wstaję!

Gość gość
sprubuj się odkochać, bo nieodwzajemnione uczucie bedzie Cię niszczyć

Gość gość
no to skoro nie możesz to siedź w tym bagnie i miaucz dalej!

Gość gość
jak tobą pomiata to łatwo się odkochać