Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebna mi motywacja

Polecane posty

Gość gość

Chce sie odchudzać ale za każdym razem kiedy chce to nie moge opanowac głodu i więcej jem potrzebna mi jakaś motywacja :(

Gość gość
O boze nie o taka mi chodzi :(

też tak mam już kilka dni jadłam nie wielę ale za to dziś przegiełam znowu princessa longa cukierki :( dwa hotdogi bułka z miodem kanapka z szynką i serem miska zupy a w kuchni pieką się gołąbki które na pewno zjem :( PS prawictwo pospolite123 w końcu wrzuciłeś idealną figurę (laska w niebieskim stroju) ma śliczny biust i nogi ale z twarzy naciagana 5

Gość gość
Dziekuje te zdjecia mi moga te kobiety maja piekne figury :)

Gość gość
tak mają wyglądać .. zdrowe kobiety ?

Gość gość
Musisz zadac sobie pytania : - czy naprawdę chce się odchudzic ? czy potrzebuje tego , a może to tylko przykrywka ? bo mam inne problemy i wole je maskowac pod stwierdzeniem "jestem gruba" ,albo "musze sie odchudzac,musze sie odchudzać " - dlaczego chce to zrobic ? dla zdrowia ? dlatego ze chce zmienic swój wygląd ? dla kogo ? dla siebie ? dla innych ? - co musze zrobic , zeby schudnac ? z jakich produktow zrezygnowac , jakie włączyc ? jak kiedy i gdzie cwiczyc ?

Gość gość
Jak znaleźć motywację... Jak odkryć ją w sobie i jak zatrzymać? Myślę że tutaj na pewno znajdziecie podpowiedzi https://16motywatorow.pl/