Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akna1

sms do lekarza, pomożecie???

Polecane posty

Czy wypada napisac sms'a do swojego lekarza w sprawie umówienia wizyty(prywatnej)? Jak napisac takiego sms'a? Próbowałam umówic wizytę przez internet na stronie e-lekarze.pl czy cos takiego ale w przypadku mojego doktora nie ma takiej możliwości :/ Co napisac żeby się nie zbłaźnić?

Gość gość
Może zadzwoń po prostu. Wielu ludzi nie czyta sms-ów lub robi to z dużym opóźnieniem, lub czyta i nie odpowiada na nie. Szczególnie jak nie znasz tego kogoś prywatnie. Zadzwoń po ludzku i umów się na wizytę.

Gość gość
a nie możesz normalnie do niego zadzwonic zamiast tego ?

Gość gość
No właśnie słabo takiego sms'a skonstruować. Co napiszesz? Kiedy mogłabym się umówić na wizytę? Mam wolne tego, tego, tego i siamtego dnia a Pan? I 500 sms-ów dogadywania daty? Trochę słabe. Ja bym zadzwoniła.

to byłaby 2 wizyta prywatna u niego, nie lubie gadac z ludzmi przez tel. łatwiej jest mi napisac sms'a ... nw co zrobić hmmmm

Gość gość
Witaj :) Napisz,zeby go szlag....to szybko cie przyjmie!I dopisz ze mu zrobisz...

Gość gość
Do lekarza się dzwoni,a nie smsy pisze ,to nie twój kolega.

Gość gość
napisz po prostu: "dzień dobry, chciałabym się umówić na wizytę. Czy było by to mozliwe w którymś z tych dni: 15.10 lub 22.10.?Pozdrawiam Anna Kowalska"

wiem, ze to nie jest moj kolega ale chciałam napisać sms'a bardziej oficjalnego, on nie jest ani stary ani nic i chyba woli sms'y jak juz wczesniej pisałam.... gosć18:46 nie lepiej żeby to on wyznaczył wizyte?

Gość gość
Jesli każdy termin ci odpowiada, to mozesz w smsie pominąć to zdanie. I ewentualnie dopisać:" proszę o wyznaczenie terminu i godziny"

Gość gość
W LuxMed macie portal pacjenta i w taki sposób mozecie umowic sie do lekarza. Polecam bo to mega wygoda.

Gość ignesska
ja też mam wykupiony pakiet medyczny w Lux Medzie i jak potrzebję wizyty u lekarza to tylko przez ten portal sie zapisuje tak jest wygodnie i najszybciej, poza tym od razu widzisz wszystkie mozłiwe wizyty i sama wybierasz do kogo i do jakiej placówki chcesz iść.

Gość Lurka4
W Lux Medzie można przez Portal Pacjenta kontaktować sie z lekarzem na chacie online albo zostawiać mu wiadomości, to fajne rozwiązanie.

Gość grumulka
to prawda lux med bardzo ułatwia kontakt z placówką, portal pacjenta to naprawdę bardzo fajna opcja.

Gość gość
Ja tez mam w LuxMed. Łatwe, przejrzyste zasady... logowanie się przez portal pacjenta. Dla mnie mega dobre rozwiazanie.

Gość Nina Kowalska
Też korzystam z Portalu Pacjenta Lux Medu - naprawdę ułatwia życie! Można umawiać się na wizyty, sprawdzać wyniki badań i to wszystko bez wychodzenia z domu.

Gość asifka
tak to jest bardzo wygodna opcja w lux medzie, wszystko załatwia się szybciej dzięki portalowi pacjenta, zdecydowanie inna jakosć obsługi w porównaniu z państwową służba zdrowia.

Gość itulinka
ja pamiętam jak kiedyś godzinami wisiałam na telefonie żeby dodzwonić się do przychodni i umówić na wizytę często to graniczyło z cudem, na szczeście teraz mam pakiet medyczyny w lux medzie i nie muszę się martwić o umówienie wizyty bo wszystko załatwiam przy użyciu portalu pacjenta online.

Gość gość
Dziękuję, dziękuję! Kochany jesteś :)

Gość gość
Wariat.

Gość ołperka
ja odkąd mam pakiet medyczny w lux medzie jestem bardzo zadowolona z obsługi, wizytę umawiam zawsze przez portal pacjenta, wszystko idzie szybko i sprawnie.

Gość zaliwejka
ja akurat korzystam z portalu pacjenta Lux Medu, można szybko umówić wizytę i wybrać dogodny termin na wizytę, w ten sposób jest najszybciej dostać się do lekarza.

Gość eustachaa
ja mam wykupiony pakiet medyczny w lux medzie i zawsze zamawiam wizytę przez portal pacjenta dlatego zawsze bez problemu jestem w stanie umówić wizytę zawsze wtedy kiedy mi pasuje.

Gość annaka

to prawda portal pacjenta to super opcja, bardzo pomaga w codziennym życiu no i oczywiście jak potrzeba na cito lekarza to w luc medzie dostaniesz wizytę z dnia na dzień. 

Gość hinka

trzeba sobie ułatwiać życie a nie utrudniać, dlatego warto szukać właśnie rozwiązań jak w lux medzie gdzie można wszystko załatwić online za pomocą portalu pacjenta.