Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zwracać do prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta ma 40 lat ja natomiast 24. jak mam się do nie zwracać jak będę rozmawiać przez telefon i jak się z nią spotkam, mam mówić Pani czy od razu po imieniu?

Gość
To kobieta decyduje kiedy przejść na Ty.

Gość gość
Powinienes byc górą od razu i nie mowić do niej na pani jak gówniarz :-o Tylko na ty, normalnie. Sputaj jak ma na imię. Chcesz do niej przyjsc ją pieprzyc a nie umowić sie do cioci na sernik i herbate :-o Co za ludzie są w tych czasach dramat :-o Lrpiej nie idź bo się skompromitujesz :-o

Gość gość
Męska piz/da :-o

Gość gość
Do prostytutki mozna sie zwracac na dwa sposoby: 1.pierwszy to-prosze kur/wy 2.drugi to -----proszestytutki

Gość gość
" cynik wieczorową porą dziś To kobieta decyduje kiedy przejść na Ty. " ////bzdura-to osoba starsza decyduje kiedy przejsc na "ty"i czy w ogole.Jezeli czegos jeszce nie bedziesz wiedzial to pytaj.Kto pyta-nie bladzi.Swoja droga zastraszajacy jest brak wiedzy w tym temacie-szczegolnie wsrod ... kobiet.

Gość
Tak, wiek też jest kryterium, ale tylko gdy różnica jest widoczna gołym okiem. Ale wtedy to jest oczywiste, myślisz że studentki proszą swoich profesorów o przejście na ty, bo ktoś im powiedział że kobieta robi ten krok? Tak więc za Twoją krucjatę w próbie udowodnienia komuś w internecie jak bardzo się myli mogę Ci przyznać dzisiaj jedynie pół punktu.

Gość _kreska_
W trzeciej osobie mozesz do niej mowic. Nie witaj sie, nie mow na "pani" Przez tel. wybadaj czy oplata jest za jeden zjazd, a placisz za godzine I po 15 min. wychodzisz. Czy placisz za 1h I jestes u niej pelna godz. To bardzo istotne, bo masz do czynienia z cwaniarami, ktora w kazdej chwili moze zawolac kogos kto wyrzuci cie nawet jak cos jej sie nie spodoba. To jest tzw. "mieszkaniowka" czy agentura ? Jak agentura to moga ci proponowac wino gazowane ktore kosztuje grosze, a skasuja cie na ponad 100plnow. Podobnie z pivem -moga wcisnac ci syf za niecale 2 zl, a zaplacisz 20 plnow. I nie bierz ze soba dokumentow, ani duzej ilosci kasy, bo w razie przypalu lepiej nie byc spisanym.

Gość gość
W takich sytuacjach o razu na Ty.Bo jak będziesz miał seks z Nią to będziesz mówił pani żałsne!!

Gość gość
Chłopie, ja mam też 24 lata i nawet nie wyobrażam sobie ****ać takiej starej babki. Dla mnie to niepojęte. 30 lat to max!!! Najlepsze d**y są w przedziale 18-26 :)

Gość gość
do 36 lat max ,a mam 22 lata

Gość
30 lat max? Chłopcy, nie wiecie co tracicie. Nie mówię o prostytutkach, bo z tymi nie mam doświadczenia (z tym musicie do kreski napisać), ale o wiedzących czego chcą w seksie, świadomych swojej seksualności kobietach.