Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba wam sie ta szafka pod tv?

Polecane posty

Gość gość
mi sie podoba, ale reszta niezbyt, lubie symetryczne mebelki :D

Gość gość
byłam już w BRW ja oglądać - i przy okazji pomacałam inne szafki i powiem Wam żę to straszne dziadostwo ale co zrobić... te szuflady i prowadnice eh... ta szafka kosztuje 340zł i się zastanawiam cz nie pozbierać jeszcze drugie tyle i kupić coś lepszego za te 700zł? Z drugiej strony to mam też inne potrzeby a kasy niewiele...

Gość gość
Biała, jednolita byłaby ładniejsza.

Gość gość
Tez mi sie nawet podoba.

Gość gość
Co za wiocha, to tylko w polsce zal

Gość gość
ta alejka jet brzydka, chłodna. Nadaje sie do biura ale nie do domu gdzie powinno byś przytulnie.

Gość gość
Mi się bardzo podoba ta: meble.do/pl/szafki-tv/14861-szafka-mezo-rtv-1.html. Jest śliczna i starym stylu :)

Gość gość
Fajne szafki pod TV mają na stolikiszklane.pl. Zamawiałam tam i jestem zadowolona.

Gość audiofilka złotoucha
Beznadzieja :( Wygląd może jeszcze spoko ale funkcjonalność - beznadzieja :( Gdzie zmieścisz sprzęt? Policzmy: - na górę powinien iść GRAMOFON ANALOGOWY z racji otwieranej oslony; - poniżej mógłby iść GRAMOFON CYFROWY czyli popularny compact; - ODTWARZACZ STRUMIENIOWY wraz z radiem internetowym; - TUNER ANALOGOWY czyli radio na zwykłe fale UKF; - DECK analogowy jedno- bądź dwukasetowy; - DECK cyfrowy typu DCC; - DECK cyfrowy typu DAT; - MINI-DISC z jakimś lepsiejszym systemem Atrac; - PRZEDWZMACNIACZ najlepiej lampowy bo ładnie ociepla brzmienie; - KOREKTOR GRAFICZNY lub od biedy procesor dźwięku ale raczej normalny pełnowymiarowy korektor z przynajmniej dziewięcioma suwakami na kanał (siedem ujdzie w tłoku); - dwie monofoniczne KOŃCÓWKI MOCY; - do tego inne akcesoria typu DAC (konwerter cyfrowo analogowy), osobny wzmacniacz słuchawkowy, osobny wzmacniacz gramofonowy, kondycjoner sieciowy, itd. - należy też przewidzieć spora ilość miejsca na SZPULOWY MAGNETOFON analogowy. Konkluzja. Nie wiem gdzie Ty to wszystko zamierzasz pomieścić na tej szafeczce. A przecież jeszcze doliczyć trzeba KOLUMNY GŁOŚNIKOWE.

Gość gość
:D To ma być szafka pod TV a nie do dyskoteki :D