Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wycofać się ze znajomości z zawistną osobą

Polecane posty

Gość gość

skłócona ze wszystkimi, zazdrosną o wszystko, problemem jest fakt że pracujemy w tym samym miejscu więc nie da się po prostu się odciąć bez kwasu, ostatnio miałam akcje bo obgadywała przy mnie i drugiej koleżance inną znajomą, jak zwykle wpadło im jednym uchem a wypadło drugim, tylko że koleżanka doniosła tamtej znajomej o tym a ta przylazła z awanturą do mnie:( dodam że zwracanie uwagi zawistnicy nie działa, wszyscy wiedzą jaka ona jest ale nie walczą z nią bo o nie ma sensu, ona nie rozumie że krzywdzi innych zwracanie uwagi traktuje jako atak na siebie, wszyscy są źli ona poszkodowana, ciągle coś jej nie pasuje, przeinacza fakty i nie jest lojalna, pracuje z nią i nie mam jak sie odciąć bo bedzie mi robić na złość co kilka lat temu miało miejsce, ze mną też się pokłóciła,wtedy podpuszczała i nasyłała na mnie klientów, szefostwo miało już jej dosyć wywalili ja do innego działu co pogorszyło sytuację bo chodzi rozżalona na cały świat wściekla o zarobki innych, nic nie mówiłam tej dziewczynie bo to nie moja sprawa koniec konców wyszło tak ze dziewczynie jest przykro że tamta ja obgaduje ale nic nie poszła jej powiedziec twierdząc że nie ma sensu zniżać się do poziomu zawistnicy, problem w tym że zawistnica uważa mnie za przyjaciółkę :( chce umawiać sie na piwo jestem jej potrzebna bym słuchała jej żali a ja nie chce, póki co wymiguje się brakiem czasu, jedyne co robie to staram się zmieniać temat albo nie wdawać się w dyskusje. ploty co jest cięzkie bo ona sama zaczyna