Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazała mi nosić kwaty w ręce...

Polecane posty

Gość gość

Poszedłem na randkę z dziewczyną, ona bardzo oschła, dałem jej kwiaty , ona powiedziała że ładne i kazała trzymać bo jej będzie niewygodnie, dodam że to były jej urodziny więc dałem jej te które lubi. Pod koniec jak ja się starałem z nią rozmawiać to ona tylko "tak,tak, ale jesteś spięty...". Po 3 godzinach rozmowa wreszcie zaczęła się układać i nagle powiedziała "mój brat to idiota, ma 8 lat i jest tak potwornie chudy bo nic nie je tylko biega po podwórku,na dodatek niczego nie rozumie". Zdziwiłem sie i pokazałem jej zdjęcie mojej siostry a ona na to "dziecko jak dziecko, nic nadzwyczajnego". I nie byłoby w tym niczego dziwnego gdyby nie to że ona sama o mnie zabiegała i znowu pisze czy się spotkamy...

Gość gość
nastepnym razem szukaj takiej ktora bedzie ci kazala nosic kwiaty w zebach mila odmiana po takich pannach :classic_cool:

Gość gość
Kto daje dziewczynie kwiaty na randce? I co potem z nimi ma zrobić?

Gość gość
no nie wiem kto ale myślałem że będzie miło skoro czekałem pod jej domem na nią, myślałem że na chwilę wjedzie i je odłoży a nie będzie ganiać 6h po dworze żeby zwiędły...

Gość gość
ona nie odpowiada za to co TY myslales jak sadze a podobno to mezczyzni MUSZA SIE DOMYSLAC o co babie chodzi

Gość gość
to co miałem przyniesc na 4 spotkanie dziewczynie która miała tego dnia urodziny a ma 24 lata... misia?

Gość gość
nie, misie sa takie prozaiczne moze krokodyla :classic_cool:

Gość gość
Szczerze ? Gdybym ja dostała kwiaty skakalabym z radości i to doceniła. Z twojego opisu ta dziewczyna jest troche zbyt wyniosła. Zazwyczaj jest tak na pierwszych randkach ze jest ogromne zainteresowanie druga osoba ciekawi nas wszystko rodzina praca przyjaciele itd. Troche sie zdziwiłam jak Ci tak powiedziała "dziecko jak dziecko" ... Moze chciała Cię na dystans troszkę wsiąść ale uważam ze ten dystans przerodził sie troche w arogancję

Gość gość
dziękuję za odpowiedź, to samo poczułem, bo przyszedłem szczęśliwy, uśmiechnięty bo bardzo mi się podoba, ma fajne studia i z jej profilu na fb wynika że zainteresowania ma bardo ciekawe ale ja czułem się na tym spotkaniu tak jakby umówiła się ze mną za karę. Nie chcę jej o tym teraz mówić bo nie wiem jak zareaguje. Na kwiaty zareagowała równie entuzjastycznie co na moją siostrę.

Gość gość
daj sobie spokój ze zmanierowaną księżniczką, cały związek będzie taki że ty bedziesz latał jak pies a ona będzie miała ciebie w d***e