Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dodac sobie kilka latek

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat a wyglądam jak nastolatka...w kurza mnie to bo nikt nie traktuje mnie poważnie,mam dziecko i męża i jak wychodzi ile mam lat to jest wielkie zdziwienie!i nie piszcie polis żebym się cieszyla bo naprawdę mam juz dość.sa jakieś triki żeby dodać sobie kilka lat?

Gość gość
też tak miałam - byłam żona, a ekspedientki w sklepie mówiły do mnie "ty". Malowałam mocno usta i paznokcie, eksponowałam obrączkę.

Gość gość
Jakaś fryzura w stylu cioci...trwała taka na baranka :D

Gość gość
Skoro masz 27 lat i biorą Cie za nastolatke to jest coś nie tak. Rozumiem,ze ktoś by brał Cie za młodszą niż jesteś,ale takie odmładzanie aż świadczy o tym,że najwyraźniej coś z tobą nie tak- albo ubiór , który zazwyczaj noszą nastolatki,albo brak makijażu, infantylna fryzura,niski wzrost...pomyśl.

Gość gość
Ja mam 26 i ludzie odnoszą się do mnie jak do nastolatki, pytają o dowód przy zakupie alko, tyle że oprócz dziecinnej twarzy na co dzień ubieram się dosyć swobodnie: w bluzy itp., więc może gość z 21:39 ma rację.

Gość gość
Jeżeli masz grzywkę to nie miej, przyciemnij włosy. Może to coś da.

Gość gość
Jestem niska owszem,mam czarne wlosy cos w stylu boba,a ubiór nie wiem ubiera się normalnie jeansy jakiś sweter czy bluzke .ja mam w ogóle bardzo dziecinna twarz,jestem ogólnie drobna osoba i to mnie wapienia...!

Gość gość
Tez jak chce kupić nieraz piwo czy papierosy to dowód wolaja.nawet ostatnio by lam w Niemczech w odwiedzinach poszlak do sklepu po papierosy a kasjerka o dowód mnie pyta!a tam fajki od 16lat chyba mogą sprzedać!aż się czerwona zrobilam...masakra

Gość gość
Ja bym się cieszyła. Z takim typem urody zawsze będziesz młodo wyglądać.

Gość gość
Też myślę, że nie ma co smutać z tego powodu, te rzeczy to tylko drobne niedogodności :) Sama młodo wyglądam i już się do tego przyzwyczaiłam, a mojej mamie czasem się humor poprawia jak np. mówi w pracy że ma dwójkę dzieci, a ludzie dają jej coś w prezencie dla dzieci (np. książeczkę dla czterolatków), bo nie mieści się im w głowach że "dzieci" mają już 25 i 28 lat. Albo staruszki mówią do niej "bo panienka młoda to coś tam coś tam" :D