Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak dodac sobie kilka latek

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam 27 lat a wygl膮dam jak nastolatka...w kurza mnie to bo nikt nie traktuje mnie powa偶nie,mam dziecko i m臋偶a i jak wychodzi ile mam lat to jest wielkie zdziwienie!i nie piszcie polis 偶ebym si臋 cieszyla bo naprawd臋 mam juz do艣膰.sa jakie艣 triki 偶eby doda膰 sobie kilka lat?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
te偶 tak mia艂am - by艂am 偶ona, a ekspedientki w sklepie m贸wi艂y do mnie "ty". Malowa艂am mocno usta i paznokcie, eksponowa艂am obr膮czk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka艣 fryzura w stylu cioci...trwa艂a taka na baranka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro masz 27 lat i bior膮 Cie za nastolatke to jest co艣 nie tak. Rozumiem,ze kto艣 by bra艂 Cie za m艂odsz膮 ni偶 jeste艣,ale takie odm艂adzanie a偶 艣wiadczy o tym,偶e najwyra藕niej co艣 z tob膮 nie tak- albo ubi贸r , kt贸ry zazwyczaj nosz膮 nastolatki,albo brak makija偶u, infantylna fryzura,niski wzrost...pomy艣l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 26 i ludzie odnosz膮 si臋 do mnie jak do nastolatki, pytaj膮 o dow贸d przy zakupie alko, tyle 偶e opr贸cz dziecinnej twarzy na co dzie艅 ubieram si臋 dosy膰 swobodnie: w bluzy itp., wi臋c mo偶e go艣膰 z 21:39 ma racj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli masz grzywk臋 to nie miej, przyciemnij w艂osy. Mo偶e to co艣 da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem niska owszem,mam czarne wlosy cos w stylu boba,a ubi贸r nie wiem ubiera si臋 normalnie jeansy jaki艣 sweter czy bluzke .ja mam w og贸le bardzo dziecinna twarz,jestem og贸lnie drobna osoba i to mnie wapienia...!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez jak chce kupi膰 nieraz piwo czy papierosy to dow贸d wolaja.nawet ostatnio by lam w Niemczech w odwiedzinach poszlak do sklepu po papierosy a kasjerka o dow贸d mnie pyta!a tam fajki od 16lat chyba mog膮 sprzeda膰!a偶 si臋 czerwona zrobilam...masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym si臋 cieszy艂a. Z takim typem urody zawsze b臋dziesz m艂odo wygl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 my艣l臋, 偶e nie ma co smuta膰 z tego powodu, te rzeczy to tylko drobne niedogodno艣ci :) Sama m艂odo wygl膮dam i ju偶 si臋 do tego przyzwyczai艂am, a mojej mamie czasem si臋 humor poprawia jak np. m贸wi w pracy 偶e ma dw贸jk臋 dzieci, a ludzie daj膮 jej co艣 w prezencie dla dzieci (np. ksi膮偶eczk臋 dla czterolatk贸w), bo nie mie艣ci si臋 im w g艂owach 偶e "dzieci" maj膮 ju偶 25 i 28 lat. Albo staruszki m贸wi膮 do niej "bo panienka m艂oda to co艣 tam co艣 tam" :D

Udost臋pnij ten post