Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacje w czasie okresu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się, że: 1. Nie zmieniłyście w porę podpaski / tamponu (np. z powodu braku czasu w pracy, szkole, uczelni) i przeciekło Wam na majtki. 2. Okres zaczął Wam się wcześniej i nie zdążyłyście zabezpieczyć się podpaską / tamponem. 3. Źle zaaplikowałyście tampon i przeciekło. 4. Przeciekło Wam na spodnie i ktoś mógł zobaczyć plamę.

Gość gość
1 i 2 -- tak! Mnóstwo razy. Tampon tez przeciekl, z powodu 1.

Gość gość
mialam sytuacje 1 i 2 wiele razy

Gość gość
"1. Nie zmieniłyście w porę podpaski / tamponu (np. z powodu braku czasu w pracy, szkole, uczelni) i przeciekło Wam na majtki." - zdarzyło mi się kilka razy niestety. "4. Przeciekło Wam na spodnie i ktoś mógł zobaczyć plamę. " - zdarzyło się raz i oby nigdy więcej.

Gość gość
1. Mnostwo razy, niemal przy kazdym okresie :P 2. Baaardzo duzo razy.. 3. Nie uzywam tamponow, ale podpasek, nigdy zle nie zalozylam. 4. Raz w zyciu, bylo to w tym roku.

Gość gość
napiszcie w jakich sytuacjach

Gość gość
opiszcie w jakich okolicznościach doszło do takich nieprzyjemnych sytuacji

Gość gość
ja mialam raz w szkole , przelecialo mi na cale spodnie cala bylam w krwi :o mialam kurtke przedłuzana to nalozylam i zakrylam sie poszlam do dyrektorki mowie ze mam okres ze musze do domu a ta ryja darla ze okres to nie choroba ale jak jej pokazalam jak wygladam pod kurtka to zrobila rybe i puscila mnie do domu :o wstydu sie najadlam , no ale co mialam zrobic wazne ze nikt w klasie nie widzial bo by mieli ubaw kretyni