Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SADZCICIE o tym ?? o tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie juz troche czasu jakies 5 lat,spotykamy sie na sex ,on chce czesciej ,ale ja nie chce tak czetso spotykac sie z nim czasami nie odbieram telefonow,olewam go , on jest Arabem-muzulmanem mieszkajacym od malego za granica w Belgi ma tu stala prace ,mieszka . Mieszkamy obydwoje za granica ,ostatnio spotkalismy sie ,jak przyszedl powiedzialam mu ,ze moze byc u mnie tylko 15 minut ,ze po 15 minutach bedzie musial wyjsc ,bo przychodzi do mnie moj znajomy ,ktos wazny , byl troche zly,troche sie wkurzyl,szybko to zrobilismy usmiech.gif i pogonilam go szybko ,zeby szybko wyszedl ,strasznie sie stresowalam,bo w kazdej chwili mogl przyjsc moj znajomy..ale udalo sie ,,moj znajomy zjawil sie dopiero po godzinie i moj kolega -Arab mowi,ze jak tamten znajomy wyjdzie ,to on chce pozniej przyjsc ,powiedzialm ok,dzwonil chyba 5 razy pozniej,ale nie odbieralam telefonu i przez nastepne 5 dni codziennie wydzwanial do mnie,ale nie odbieralam ...

Gość gość
tos go zrobila w konia.. ;)

Gość gość
Powtarzasz się. Identyczny wątek, słowo w słowo już był. Nudna jesteś i prowokujesz gów/nia/nym wątkiem.

Gość gość
To musi byc zrownowazony arab,skoro pozwalasz sobie tak :)

Gość gość
no to pieknie go zalatwilas ;)

Gość gość
Krzyknołem raz w Londynie "Allach suck my cook" i jacyś arabowie sie dziwnie patrzyli. O co może im chodzić?

Gość gość
no to zes zrobila go w jajao ;)