Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje rady juz

nie wytrzymam juz tego chrapania

Polecane posty

Gość nie daje rady juz

To jest jakas masakra. Ydalo mi si usnac przy jegi chrapaniu o 2 w nocy. Nie spie juz od godziny. On teraz wstal i idzie do pracy a ja moge wreszcie sie wyspac ( mam wolne w pracy pare dni) . Nie moge isc spac do drugiej sypialni bo mam gosci na tydzien i dostaje k***icy. Chce mi sie plakac. Stopery nie pomagaja. Moze człowieka szlag trafic. Czuje sie jak zombie. Chodze potem w****iona i sfrustrowana caly dzien. Jak tam k***a mozna? I jeszcze pretensje ze go szturcham. Mo k***a mac

Gość gość
he he he , znam ten ból jak stopery nie pomagają to skieruj j męża do lekarza i zaaczie to leczyć a jak nie to albo będziesz, śpiąc z nim w jednym łóżku, skazana na wieczne niewyspanie albo jednak przeprowadzka do drugiej sypialni i umawianie się na randki [seks ;-)]

Gość gość
U lekarza byl. Nic nie znalezli. Kiedys jeszcze zauwazylam ze ma momenty bezdechu i wtedy chrapiac nabieral powietrza. Ale odkad przestal palic to juz tego nie ma a dalej chrapie. Nie pozostaje mi nic jak spanie w drugiej sypialni. Tylko teraz nie mam jak bo mam gości. Jestem w ciąży wlasnie i jak utodze to chyba pojde soac di pokoju małego. k***a jakby maly byl z nami w sypialni to chyba by budzil nas oboje. Ja p*****le. Sorry za wulgaryzmy ale nawet na niego nie moge teraz spojrzec z tej zlosci. Budze gi i mowie poloz sie na boku u.orzestan chrapac. A on :czegi gi budze non stop. Nosz k****. Budze go bo on mnie budzi pierwszy. Jestem zalamana i tak w****iona ze jakbym nie byla w ciazy to bym wypola tereaz 2 butelki wina az bym padla i zasnela na caly dzien. :/

Gość nie daje rady juz
Ok sprobuje zasnac. Lazi teraz do lazienki i jak przed wyjsciem przyjdzie pocalowac mnie i moj brzuch to go chyba kopniakiem przewroce. :( chce mi sie wyyycccc. Oki probuje spac. :(

Gość gość
wstrząsnij nim , mój ex mąż też fochy stroił ze ja nie moge spać że wymyslam że nienormalna, przeniosłam się do drugiego pokoju i to był początek końca było we mnie dużo żalu za takie zachowanie robienie ze mnie głupka , dzis juz jest ex a ja go wspominam jako największy koszmar mojego życia

Gość gość
ma problemy kardio, mozliwe migotanie przedsionka, arytmie, podwyzszone cisnienie... chrapanie jest jednym z objawow.....

Gość ffinka
Pomoże łyk oleju przed snem.

bez przesady z tym kardio. w takim razie prawie każdy mężczyzna byłby chory.