Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalej go kocham, a on ma żonę i syna.

Polecane posty

Gość gość

W troje jesteśmy lekarzami. Ja z nim jestem w tym samym wieku, a ona młodsza o rok. Kiedyś miałam z nim gorący romans, a później pojawiła się ona. Kilka lat temu wzięli ślub, po kilku latach urodził im się syn - nie wiem ile ma lat, ale już chodzi. Ja w tym czasie zostałam ordynatorem, a oni dalej zwykli chirurdzy. Uświadomiłam sobie, że ja dalej go kocham. Moje życie jest nadal puste i nudne.

Gość gość
Zapomnij i zyj dalej. Nie ma ludzi niezastąpionych.

Gość gość
Za dużo "na dobre i na zle" się naoglądałaś :D daje 1/10 za fatygę :)

Gość gość
o witam znajomą PSYCHOLKĘ dawno Cię nie było,za bardzo naciągana historia tym razem

Gość gość
Wiesz co sama często mówię, że nie ma ludzi niezastapionych. Ale jak sobie przypominam chwilę kiedy byliśmy razem - tego nie da się zapomnieć. Teraz jestem pewna, że on nic do mnie nie czuje. Ma żonę, syna... jego życie toczy się między pracą, a domem, czyli wiecznie wrzeszczacym dzieckiem. Wszyscy znajomi zachwycają się tym chłopakiem. Ostatio widziałam ich razem z dzieckiem w szpitalu przyjechali z nim na kontrolę po chorobie. Fakt nawet ładny, ale jego wszędzie było pełno. Do wszystkich cos mówi po swojemu.

Gość gość
Dziecko jak dziecko. Inne macie priorytety. A ona ma do niego podobne.

Gość gość
Wszyscy się nim zachwycają. On nigdy nie chciał dziecka, a teraz bez tego dziecka życia sobie nie wyobraża. Jak o nim mówi. Jak go widziałam na tej kontroli to chyba z 20 min leżał mu na ramieniu.

Gość gość
Kiedy oni są w pracy dzieckiem zajmuje się jego mama, albo teściowa. Normalnie co godzinę telefon jak tam jego syn.

Gość gość
Opętał cię niemal, skąd z nam to zjawisko?? Znam takiego gościa ze studiów, jak siedział na przerwach kiedyś śmiał jak głupi do sera, gadał półgębkiem, był maksymalnie zakręcony, wszyscy go oszukiwali dla jaj a on im wierzy:D był już pod 30-tkę gdy skończył studia nie ma nawet prawka, a dziewczynę ma a zachowuję się dalej jak ostania siermięga i sierota raz go spotkałem nie dało rady pogadać tak był dalej zakręcony coś gadał yyyy i potem w kółko to samo, a jednak te dziewczynę dalej ma mimo iż zachowuję się jak ostani przygłup i prymityw jak to wytłumaczyć??? Chyba ją opętał swoją osobą która baba chciała by mieć faceta ciapę co se w życiu nie radzi??

Gość gość
W troje jesteśmy lekarzami. x "w troje"? To ty raczej nie jesteś. Styl pisania podrzędnej kafeterianki.

Gość gość
Pielęgniarka czy salowa? Bo że nie ordynator, to pewne.

Gość gość
Dziewczyny dajcie spokój,ona co jakiś czas wymysla te historyjki na kafe to o szefach którzy nie chca ja włączyć w zycie towarzyskie,to o stomatologach,to jest chora dziewczyna