Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eelfik

Dziwne podniecenie w ciąży

Polecane posty

Postanowiłam założyć ten temat żeby sprawdzić czy ktoś tak jeszcze miał oprócz mnie. Pracuję w służbie zdrowia od kilku lat. Miałam styczność z ciężarnymi wielokrotnie i zawsze podchodziłam do tego normalnie. Obecnie miewam skurcze przepowiadające. Są dość bolesne, mocno też przytyłam. Co dziwne podobam się sobie, podnieca mnie to jak wyglądam w ciąży i mimo bóli, podniecam się gdy je czuję. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, jeśli napiszę, że podczas tych skurczów, zaczynam się masturbować, bo tak jestem podniecona. Czy to może być kwestia hormonów czy czegoś innego? Ostatnio marzę o porodzie i wyobrażam sobie, że będę miała wówczas orgazmy (nie wiem czy słyszałyście, ale były przypadki kiedy kobiety doznawały orgazmu podczas porodu). Wydaje mi się, że jeśli na sali porodowej będę jęczeć i leżeć nago to jest to bardzo zbliżone do sceny łóżkowej i że nie będę mogła opanować podniecenia. Nie oceniajcie mnie źle, musiałam się z kimś tym podzielić, ponieważ wiem, że to dziwne.

Gość gość
Na sali sie lezy w koszuli. Mysle, ze to nie jest zdrowe, tak erotyzowac ciaze. Oprocz hormonow masz tez mozg i mozesz sie opanowac.

Gość gość
Haha co tam mozg... rozrujasz paluty a nie tracusz czas na pisanie postow ;)

Gość gość
Gdy dopadną cie bóle to raczej marzenia o orgazmie odejdą w zapomnienie

Gość gość
W zyciu sie nie masturbowalam a jakbym to miala robic w ciazy to juz byloby to dziwne calkiem... nie slyszalam o orgazmach podczas porodu ale nie wiaze z nim takich nadzieji...

Zależy na jakiej sali - ja będę leżeć na takiej, gdzie mogę być nago. Tzw. postępowy szpital:)

Gość gość
Hehe moze w takim postepowym szpitalu pozwola Ci orgie zorganizowac podczas porodu? Chora baba.

Skoro uważasz, że jestem chora możesz to bardziej uzasadnić. Może to po prostu fetysz?:)

Gość gość
Wow to nagraj p****la jak cie facet biczuje albo jak jeden cie pcha w pipe inny w tylek a trzeciemu robisz loda i wrzuc do sieci :/ albo idz pod latarnie jak masz taka chcice i zrob darmowa promocje :/ popędu nie umiesz opanowac to jestes zboczona.

Właśnie seks mnie nie podnieca, po prostu wolę się masturbować z myślą, że rodzę lub myśleć o tym, że boli.