Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam niedowage waze tylko 57 kilo na wzrost 170 cm a mam juz 32 lata

Polecane posty

Gość gość

i jestem kobieta powin nam wazyc 60 kilo..wiem ale waga nie idzie w góre mimo ze jem sporo. wymiary biust:98 talia 73 tylek 94 udo 53

Gość gość
ja mam 175 i ważę 55 kg. Tak jak Miranda Kerr i wiele innych modelek. Mam 30 lat, pół roku temu urodziłam dziecko. Noszę biustonosz 65D. Moje wymiary: Biodra: 90 Talia 60 Biust 87

Gość gość
masz niedowage... straszna 55 kilo na 170 cm to juz niedowaga a co dopiero na 175 cm wygladasz jak anorektyczka na bank

Gość gość
glupie jestescie. ja waze tyle samo i nie jestem nawet szczupla a co tu mowic o chudosci

Autorko, chyba kokietujesz z premedytacją. Podaj jeszcze biust, kolor włosów, oczu, rozmiar obuwia i stan konta. Powodzenie murowane:)

Gość gość
ja mam 168 i waże niecałe 50 kg, też urodziłam 8 miesiecy temu i nie czuje sie szkiletorem... sorry ale 57 to ja wazylam w 7 miesiacu ciazy... nie jestes chuda jak dla mnie i nie uzalaj sie tu nad soba

Gość gość
ludzie nie karmcie trola, ta chora psychicznie debilka zaklada ten temat od kilku lat

Gość gość
autorka ma az 32 lata a nie 24 czy mniej na taki wiek ma niedowage czy nikt tego nie widzi???

Gość gość
nie. Jak dla mnie jest grubasem

Gość gość
Ja mam 30 lat, 170 i 64kg i nie uważam się za szczególnie szczupłą, chciałabym zejść do 58... Mam biust 92 (70F), talia 78, tylek gigant prawie 100...

Gość gość
grubasem?? wg bmi ma niedowage. powinna wazyc 60 kilo. wiec jakim grubasem? modelki waza wiecej nawet i misski. w top model laski sie wazyly kiedys i kazda z nich wazyla wiecej i wzrost troche wiekszy tylko a ty pieprzysz takie bzdury ze nie jest za chuda autorka.

Gość gość
autorka chce usłyszec jaka to jest cudowna i szczupla. Moim zdaniem chce sie dowartosciowac. A bmi to g ó w n o :)ale taaak patrz sobie na bmi i dowartościuj się tym :D

Gość gość
ja mam 65 w talii więc..

Gość gość
to co ty chcesz wygladac jak wieloryb?? masz partnera? pewnie nie dlatego szukasz pocieszenia . Nie nie jestes chuda , jestes tlusta. 7 kg masz do zrzucenia.

Gość gość
nooo nareszcie ktoś normalny mnie poparł, już myślałam, że będziecie jej wmawiać ze jest szkieletem.

Gość gość
wg BMI to ja mam wychudzenie, a waga którą podają jako prawidłową to tragedia, bo ważyłam swego czasu tyle i wyglądałam "tłusto"

Gość gość
wagą sie nie sugeruj tylko figurą .. 73 w pasie to z pewnoscia nie jest dobry wynik .. Najlepiej mieć 60-66 cm ..

Gość gośćCC
ja mam 170 cm wzrostu a ważę 49 kg.. od 5 lat próbuję przytyc.. jem co dwie godziny i to spore ilości jedzenia, uwielbiam słodycze i jem ich naprawdę duzo.