Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majowniczka2015

Jak często wizyty w ciąży

Polecane posty

Co ile macie wizytę prywatną u ginekologa w czasie ciąży. W poprzedniej ciaży chodziłam co 2 lub 3 tygodnie. A obecny lekarz każe mi przychodzić nawet co 10 dni. NIe za często?

Gość gość
Chyba zależy od lekarza i od tego jak przebiega ciaza. Ja chodzę na wizyty co miesiąc czasem co 1,5 miesiąca.

Gość gość
mi wychodzi prawie co miesiac z roznoca kilku dni zalezy kiedy zwolnenie sie konczy ale dzis ide szybciej wizyte mam dopiero za 2 tygodnie ale w moczu wyszly mi bakterie wiec wole sie upewnic co robic wtakiej sytuacji

Gość gość
Ja chodzę co miesiąc.

Gość gość
na początku ciąży miałam co trzy tygodnie i czasem co miesiąc zależy jak zwolnienie. a teraz jestem w 39 to wczesniej co 2 tyg potem co tydzien. ostatnio miałam w zeszłą środę a teraz w poniedziałek mam. a termin mam na 15-17 październik. Chyba że wcześniej urodzę.

Gość gość
chodziłam co 3 tygodniie

Gość gość
Mi prywatnie lekarz kazał przychodzić co 2-3 tyg a gdy przepisałam się do niego na kasę chorych to już co miesiąc lub półtora. Nie było mnie poprostu stać na tak częste wizyty . Wszystkie badania płatne. Za jedna wizytę i badania potrafiłam zapłacić ok 350 zl i dlatego przeniosłam się na kasę chorych.

Gość gość
Tylko na USG chodziłam prywatnie i jeśli się coś działo a akurat nie przyjmował na kasę chorych. Ale na USG byłam może z 5 razy przez całą ciążę.

Gość gość
Chodziłam raz w miesiącu. Pod koniec co 2godnie.