Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfowa niania

Agencja Ochrony Osób i Mienia Justus czy Solid????

Polecane posty

Dostałam dzisiaj dwie oferty pracy, justus oraz solid. Praca na umowę o pracę, na miejscu w Myślenicach (Jedno to rossman, drugie to Carrefour /obiekty), która z tych ofert jest lepsza???? Oprócz tego dostałam jeszcze ofertę do pracy w dwóch szkołach. Pierwsza to przedszkole na berka joselewicza w Myślenicach jako pomoc dla przedszkolanki oraz Szkoła Podstawowa im. Bohaterów Westerplatte w Myślenicach jako pomoc kuchenna. I też mam tutaj dylemat.

Oprócz tego mogłabym sobie dorabiać jako telemarketerka, dzwoniąc po aptekach i drogeriach na umowę o dzieło, prawda jest jeszcze taka, że oni szukają osób również na zakład przemysłowy (tam bym miała większe pole do popisu, wzięłabym sobie tableta, telefon i dzwoniła). Praca 10 dni w miesiącu po 24 godziny (na umowie cały etat).

Gość gość
a wytrzymasz 24 godziny ? Sama musisz zdecydować. A czemu już nie chcesz tej pracy biurowej w markecie na pół etatu zawsze to lepiej wygląda w CV i lżejsza chyba ta praca. Co do ochrony to na obiektach przemysłowych chyba mniej płacą niż w handłowkach ale się nie nastoisz jak w rossmanie czy carrefurze. Ja pracowałem na obiekcie przemysłowym ale nie przez agencję ochrony tylko bezpośrednio w firmie i miałem dobre bardzo warunki, duża budka, tv, komputer. Poza tym pracowało nas dwóch na zmianie. Ty pewnie byłabyś sama na tym obiekcie przemysłowym a w carrefurze ochroniarzy jest więcej więc przyjaźniej, w rossmanie pewnie też sama tylko że w handlówkach to trzeba się nastać.

Gość gość
Sama zdecyduj nikt Ci tu chyba nie doradzi poza tym na każdym obiekcie może być inaczej. Ja chyba nie chciałbym stać na handlówkach po 12h na nogach. Jak już pracowałaś na obiekcie przemysłowym to wiesz jak to wygląda. Ja gdybym mógł wrócić na obiekt przemysłowy gdzie pracowałem to bym wrócił , do handlówki raczej bym nie poszedł. Tylko że w handlówkach właśnie więcej płacą. A nie chciałabyś tej pracy pomocy kuchennej ? Lepsze godziny pracy.

Gość gość
Nie doczytałem jeszcze o pomocy przedszkolanki. To mi się wydaje fajna praca. Z dziećmi i godziny pracy lepsze niż w ochronie. Nie chciałabyś tam pójść ?

Gość gość
nie myśl o telemarketingu wierz mi to przerąbana praca, pracowałem kilka dni i zrezygnowałem

Moja matka miała staż na stanowisku telemarketerki i dostawała za to tysiąc sześćset osiemdziesiąt na rękę ale potem... gdy pracodawca musiał ją zatrudnić to okazało się, że matka będzie robiła na pół etatu na sam zus (wypłaty nie dostanie i matka się na to zgodziła, bo inaczej albo pracodawca, albo ona musieli by zwracać koszty - jakie dostawała przez 6 miesięcy).

Ta pomoc przedszkolanki, dość dobre zajęcie. W przedszkolu oprócz mnie są tam 3 przedszkolanki i 2 pomocnice, ja byłabym trzecia, może to byłoby dobre. Jutro właśnie idę tam na spotkanie.

Gość gość
telemarketing jest stresujący, wciskasz ludziom coś czego oni nie chcą na siłę , mi się ta praca nie podobała

Gość gość
myślisz że byłoby łatwo, poza tym co z własnego telefonu byś dzwoniła ? czy pracowała gdzieś w siedzibie firmy ? bo jak z własnego te. to mogłabyś na rachunki nie zarobić

Gość ramerter
Chyba najlepszy jest juwentus, bo jak czytałem na gowork.pl/opinie_czytaj,2033 płaca naprawdę nie źle.

Ja słyszałam, że najlepsze warunki pracy mają w http://ochronaroku.pl/ Mają wysokie stawki godzinowe oraz system zmianowy. Można sobie dobrze dorobić i zyskać cenne doświadczenie w renomowanej firmie obsługującej ważniejsze warszawskie firmy. Moim zdaniem do bardzo ciekawa propozycja dla osób szukających pracy.

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Bardzo dobry artykuł o tym, jak zostać pracownikiem ochrony. www.k2gps.pl/blog/74,jak-zostac-pracownikiem-ochrony.html

Gość kerkoperko
Może spróbuj z Konsalnet? Od dawna korzystam z tej agencji ochrony i mogę z czystym sumieniem przyznać, że jeszcze nigdy się nie zawiodłem.

Gość gość
Jeśli chodzi o agencję ochrony, to ja zdecydowanie polecam http://ochrona-got.pl/ - współpracowałem z nimi i muszę przyznać, że są znakomici w tym co robią.

Gość gość
Tak, http://ochrona-got.pl/ jest naprawde w porządku. W razie nieprzyjemnych sytuacji pojawiają sie bardzo szybko, potrafią zapewnic fachową ochronę, cenowo tez wypadają ok.

Gość gość
Nie miałam z nimi do czynienia, ale mogę polecić http://grupa.sos.pl/. Rzetelni, dyskretni, ciesze się, że ich zatrudniłam.

Gość Agatha1
Moim zdaniem Konsalnet. Zachwycają mnie swoim wachlarzem usług - od monitoringi budynków, do systemów zarządzania lotą, czy nawet prostych czyności jak przeliczanie pieniędzy https://www.konsalnet.pl/oferta/obsluga-gotowki/ Mam w pełni zaufanie do nich!