Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek ccc

co robić ... co robić? odpiszcie coś

Polecane posty

Gość kroliczek ccc

Mam męża świeżo po ślubie jestem , czasem ciężko jest mi się z nim dogadać bo ja długo pracuje i ciągle jest dym że ciągle mnie nie ma. Nigdy mu nie odmawiam, ale on specjalnie się mną nie zajmuje. Że to mój pierwszy facet na poważnie i już mąż , dostał mnie pierwszą. Pojawił się kolega z pracy który używa czułych słówek do mnie i ciągle mąci mi w głowie mimo że ma swoją drugą połówkę. Przed moim ślubem się pocałowaliśmy bo wiedziałam ze po slubie bedzie mnie ciągło do tego. Nic to dla mnie nie znaczyło dla niego raczej też nie nigdy nawet o tym nie rozmawialiśmy, mam codziennie z nim kontakt oczywisćie namawia mnie na sex ale dałam mu do zrozumienia ze nic z tego i absolutnie nie ze przyjaciółmi mozemy zostać. Jego ciągnie tylko fizycznie jak to napisał , w skrócie chce mnie przelecieć ha ha nieźle nie . Był spokój ale teraz znowu pisze kochanie do mnie , wysyła całuski a ja nic on dalej chce mnie do tego namówić. Co robić bo boje się ze przy najbliższej okazji wpadne w jego sidła .

Gość kroliczek ccc
kocham męża nie chce się w g****o pakować jakieś. Po co on to robi jak też ma dziewczynę?

Gość gość
Jakbyś tego nie chciała, to miałabyś tego fagasa w d***e, a że z głupoty wyszłaś za mąż i teraz tego żałujesz, to c****o zaczyna swędzieć.

Gość gość
mam go w d***e i kocham męża proste mimo wszystko go kocham i chce mieć dzieci ale planuje jeszcze pracować w tej firmie , nie chce zeby ten kolega tak się zachowywał bo i tak nic z tego.

Gość zawsze szczery
Przed moim ślubem się pocałowaliśmy bo wiedziałam ze po slubie bedzie mnie ciągło do tego. x hahahahahahahahahahahah to teraz go pociagnij i ci odpusci

Gość gość
a sama sobie poradze pieprzcie się! fagasy

Gość gość
Gdybyś nie chciała, to nie byłoby tego tematu, tylko strzeliłabyś kolegę w pysk i kazała wypier.... ale ty kochasz męża, a po cichu marzysz, aby kolega cię w******ył. 100% kobieta z ciebie.

Gość gość
A powiedziałaś temu koledze, ze nie chcesz żeby się tak zachowywał?

Gość gość
Po co miała mu mówić, jak ją to kręci przecież :)

Gość kroliczek ccc
nie podszywać się! faceci wy wszyscy tacy sami jesteście :) nie moja wina że ich podniecam jestem szczupłą brunetką

Gość gość
powiedziałam mu było chwile spokoju , a teraz znowu. i jak dzwonie do niego to kochanie albo slonko a ja ze tak mam na imie. jeszcze raz mu powiem !

Gość kroliczek ccc
powiedziałam mu jasno że nic z tego że facet z którym jestem jest pierwszym i ostatnim i ze d**y mu nie dam taki tepa ze nie kuma.dobra ja sytuacja się powtórzy to jutro co mam mu napisać powiedzieć???

Gość gość
Gadać to ty sobie możesz, facet dobrze wie że już prawie ma cię w garści, jeszcze kilka czułych słówek, gestów i zaliczy kolejną naiwną :) Chcesz się go pozbyć, to daj mu jasno i wyraźnie aby się odpieprzył, strzel go w japę przy wszystkich z pracy, powiedz co o nim myślisz i po sprawie.

Gość gość
mam wrażenie że wszyscy w pracy myślą ze się *****my ;/ bo on potrafi przy nich powiedzieć do mnie jakiś miły tekscik jaki koleś. nie wiem jak to teraz wszystko odkrecic matko w co ja się w*******m

Gość gość
ja nie ulegne mam swoje postanowienia , jutro załatwie sprawe dłuzej tak być niemoże dzieki za rady! kończymy temat pa!