Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego Polki nie dbają o zęby a zakładają np tipsy

Polecane posty

Gość gość

Polki nie dbaja o zeby, ich głowna wymówka to brak kasy, ale np na solarium, tipsy wydają... wielu moim znajomym wali z japy jak z murzyńskiej chaty, albo mają zółte, krzywe zęby. Ale włosy tlenią, noszą tipsy albo hybrydy itp. Gdzie tu logika?

Gość gość
no jak sie spytała przysłowiowej blondie dlaczego nie leczyła zębów , to rozbrajająco odparła , że nie ma , bo z tyłu nie widać!Zęby posiadane w wieku 30 lat { do dolnych i górnych czwórek.Reszty nie ma.

Gość gość
moje kumpele wydają multum kasy na kremy antycellulit zamiast ruszyć doopska :o i jeszcze wieżą że te kremy coś dają :o

Gość gość
Głupie pytanie, wiadomo że Polki dbają wyłącznie o wygląd zewnętrzny, zęby zasadniczo są wewnątrz, stan umysłu tym bardziej, w psiosze nadżerki i inne choróbska ale wydepilowane do zera, a tipsami się zakleja grzybice paznokci. Całe dekady Polska była szara, a teraz musi być kolorowo, nieważne że pod spodem gnój.

Gość gość
bo ogólnie się nie uśmiechają wściekłe , że polacy to biedaki i zarobić trudno na tym , że piękna więc zębów nie widać a szpony przyozdobione w tipsy tak. wręcz w towarzystwie można zabłysnąć , zrobić wrażenie tipsamy

Gość gość
bo tipsy tanie a zęby bardzo drogie. a o coś trzeba dbać wszak są tego warte

Gość gość
mą ma leczenie kanałowe, lekarz ocenił robotę na 1500 zł jakieś pytania ?

Gość gość
tak mam pytanie - czemu tak zapuściłaś zeby że musisz mieć kanałowe? ja nigdy nie miałam kanałowego leczenia zębów... jak chodzi się do dentysty systematycznie, zanim cos zaboli to nie ma szans na kanałowe.

Gość madzialen
Nie przesadzaj. Trudno spotkać kobietę, która nie dba o zęby. Myję 3 razy dziennie, ajona, miękka szczoteczka, nie mam z nimi żadnych problemów. Nie wyobrażam sobie bez mycia zębów nawet pokazania się na ulicy!