Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z Was sprzedaje kosmetyki

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was sprzedaje kosmetyki avon, oriflame? chce się wkręcic ale szczerze mówiąc nie wiem od czego zaczac i czy to się opłaca..... jakies rady na początek?

Gość gość
ja się bawiłam w to przez długi czas, ale szczerze mówiąc nie za bardzo mi się to opłacało więc z tym skończyłam. i sama teraz szukam jakiejś zastępczej formy, ale już nie w tej branży

Gość gość
Ja też już skończyłam z kosmetykami, ale próbuje ze sprzedażą innych rzeczy , obecnie polecam moneysaveapp, idzie nieźle, ale zobaczymy jak się utrzymam za kilka miesięcy :)

Gość gość
te kosmetyki są fatalnej jakości, wszystkie śmierdzą tak samo ktoś kto orientuje się w czytaniu składów wie, że te kosmetyki nie zawierają wartościowych składników słowem nie warto ani ich sprzedawać ani kupować sprzedaż jest oparta na twoich znajomych i ich znajomych, sprzedasz raz, zawiodą się i więcej nie kupią i za chwilę nie będzie komu och wciskać taka prawda, w sprzedaż tych kosmetyków bawiła się moja koleżanka w czasach liceum, wtedy to była wielka nowość, lata 90te

Gość anetta81
Ja jestem w Oriflame i sprzedaje kosmetyki. Oplaca sie, trzeba SIĘ TYLKO TROCHĘ WYSILIC. Poza tym firma ma fajne programy, gdzie mozna zdobyc kosmetyki i akcesoria za darmo. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz do mnie aneta.kulewicz29@gmail.com

Gość gość
Sama się nad tym zastanawiałam, ale wybrałam zupełnie inną firmę niż avon czy oriflame. Produkty sa naprawdę premium. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to napisz do mnie, a wyśle Ci ofertę. werka2201@wp.pl