Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce się kochać

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 22lata. Ona wczesniej miała partnera, byłego chłopaka z którym była 3 miesiące i ostatni raz widziała prawie 1,5 roku temu. Niestety ze mną chciała się kochać tylko parę razy i mimo prawie 3 miesiecy związku nic... ona woli się poprzytulać albo poleżec. Najgorsze jest to że opoweidziała mi że potrafiła u byłego spędzić kilka dni i tylko sie kochali a ze mną jest oschła, jak co do czego przychodzi to mówi że on był kretynem i idiotą. Jestem pewny że ona go kocha a najgorsze jest to że ja nie mogę z tym nic zrobić,bo ona cały czas mnie porównuje i mówi że jestem z******ty a jak się pytam dlaczego nie chce się kochać to mówi że "no bo nie ma ochoty teraz". Widujemy się tylko 1-2 w tygodniu ale kontakt mamy ze soba codzienie, jestem tym zmęczony bo chciała się kochać z byłym a ze mną nie ,a z drugiej strony bombarduje mnie informacjami co i były jak robił.

czyli jej były ewidentnie jeszcze w głowie siedzi, tak na moje oko..albo jeszcze nie jest gotowa sie z Tobą kochac, moze potrzebuje wiecej czasu ;) wbrew pozorom nie kazdej przychodzi to tak hop siup, nawet jak juz wczesniej miala kogos ;)

no albo ci przekoloryzowala troche to jak czesto sie kochala z byłym, a w rzeczywistosci niewiele ma doswiadczenia w tych sprawach, mlodzi jestescie jeszcze ;)

Gość gość
mimo upływu czasu ona najwyraźniej jeszcze nie odeszła z tamtego związku. Ciągle myślami jest tam. Trudna jest Twoja sytuacja. Zamiast dążyć do seksu, zaproś ją najpierw do poważnej rozmowy - powiedz, ze czujesz sie "drugim", choć teoretycznie jesteś obecnie jedynym

Gość gość
głupia sprawa ale właśnie jej to powiedziałem przez telefon że chciałbym z nią o tym porozmawiać a ona powiedziała że mnie nie kocha i że to koniec... w d***e z takimi zj******i ludzmi.

Gość gość
Sprawa się wyklarowała szukaj nowej dziewczyny