Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie zatrudniam młodych? Głos przedsiębiorcy. Kontrowersyjny?

Polecane posty

Gość gość
ja mam podobne zdanie ale ludzie potrafią być świniami takimi że nawet nie macie pojęcia i to po obu stronach zarówno pracownik jak i pracodawca a u młodych ludzi jest problem z szacunkiem do czegokolwiek już nie mówię o szacunku do pracodawcy ale chociażby do miejsca pracy, to całe dziadostwo, które w średniej smaruje po murach i ławkach później musi iść do pracy i zaczynają się cuda! Własnej matki nie potrafią uszanować a co dopiero pracę najbardziej uderzający jest fakt że ludziom brak elastyczności takiej zwykłej ludzkiej np na przejściu dla pieszych w deszcz czy śnieżycę jeden z drugim nie zatrzyma się przed przejściem i nie przepuści zaziębionych ludzi - żeby mogli szybciej schronić się pod wiatą przystanku bo on Pan w 10 letnim samochodzie się spieszy, potem ja jadę swoim autem i patrze jak ludzie wymuszają - ale dalczego? Bo muszą! Inaczej połowa samochodów ich nie przepuści! Takich przykładów są 10'tki. A właśnie później na produkcji okazuje się że tzeba zostać 30 min dłużej żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik ale nikt nie zostanie bo idzie do domu i C***j, nie myśląć o tym że kilka takich wpadek i pracodawca później ma problemy z uzyskaniem kolejnych zleceń i zwalnia ludzi....