Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ponownie wzbudzic w mezu pozadanie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Nasz staz - 6lat. Wszystko super do momentu zajscia w ciaze. Nie przytylam, mam tykko brzuszek,ale chyba wlasnie ten brzuszek go oniesmiela. Jak ponownie uwiesc meza? Macie jakies swoje sposoby? Nie lubi wulgarnego zachowania,ani nachalnego :) Jest raczej zdobywca :) A problem w tym,ze ja tez. Im bardziej on nie chce,tym bardziej mnie kreci :)

Gość gość
Jestes w ciazy, dobrze zrozumialam? Wielu facetow boi sie kochac z brzuchata partnerka, by nie zrobic krzywdy. i czesto zadne argumenty nie sa w stanie ich przekonac, trzeba przeczekac i poprzestac na pieszczotach.

Gość gość
jestes w ciazy i myslisz,ze facet Cie bedzie pozadal?sorry,ale to nie jest stan ,ktory rozbudza zmysly.sama jestem w 2 ciazy i taka kolej rzeczy,mozesz o siebie zadbac i nawet ladnie wygladac,ale nie mysl,ze bedziesz dzialac na meza jak przed ciaza:/kobieta w ciazy to nie jest seksualny obiekt

Gość gość
Zgadzam sie, faceci mowia, ze sie boja, ale przeciez jesli nie ma przeciwskazan w ciazy do zblizen a facet dalej nie chce, bo dalej sie boi, to o co chodzi? O to, jak pisala poprzedniczka-ciazowy brzuch jest aseksualny. Moj maz chetnie kochal sie ze mna ale do momentu, gdy zaczal byc dobrze widoczny brzuch, nagle tez poczul taki "strach", wszystko wrocilo do normy po porodzie.

Gość gość
Hmm,moze faktycznie chodzi o strach. W pierwszej ciazy bylo wszystko super. Mial ochote na pieszczoty. Lekarz zabronil stosunkow, wiec nie kochalismy sie,ale pieszczot bylo multum. Krecily go wielkie piersi i w ogole..i wlasnie ten zakaz :) Niestety pierwsza ciaza skonczyla sie tragicznie w 8.tyg. Oczywiscie nie z powodu pieszczot,ale moze dlatego teraz boi sie wszystkiego co z seksem zwiazane jak ognia :\

Gość gość
Acha i tak - jestem obecnie w ciazy, w piatym miesiacu. Rowniez mamy zakaz ze wzgledu na sporadyczne male plamienia. Ale mi nie chodzi o sam stosunek. Chodzi mi o pozadanie i pieszczoty :(

Gość gość
zrób mu loda: )powaznie:)

Gość gość
Jestes dla niego aseksualna w ciazy, zrozum to. Nie jara go brzuch, w ktorym jest dziecko ani pieszczoty ciezarnej.